snajper007 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Nie świeci lewe światło mijania. Żarówka wymieniona, bezpieczniki przeglądnięte, wtyczka sprawdzona - brak napięcia na wtyczce. Zero błędów na VAGu. Na forum nie znalazłem odpowiedzi na ten problem.
GreGoriO Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 schemat w łapę i szukaj.... w tym wątku http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/#msg1861710 masz pokazane jak idą przewody...musisz znaleźć gdzie jest przerwa, a ona zależy od tego jaki masz moduł moja podpowiedź...kup w najbliższym sklepie motoryzacyjnym probówkę (jeśli nie masz), będzie wygodniej szukać, a może ci się jeszcze przydać....wygodna rzecz. napisałeś bezpieczniki przeglądnięte, ale nie wiesz czy jest napięcie w bezpieczniku S21
snajper007 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Opublikowano 28 Września 2012 Raczej mam wersję HIGH bo nie mam bezpieczników w poz. 20 i 21. Na FISie pokazuje komunikat: "Abblendlicht links" czyli lewe światło mijania
GreGoriO Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 to już musisz jechać po kablach. odszukaj MCE zgodnie z wątkiem podanym w linku, sprawdź kostkę B pin 22 a raczej 23 bo widzę rozbieżność schemat/opis Pin 22 – Zasilanie prawego światła mijania [żółto/biały]Pin 23 – Zasilanie lewego światła mijania [żółto/czarny] i będziesz wiedział czy MCE podaje napięcie...tak jest najprościej i najszybciej...
Rekomendowane odpowiedzi