Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bart-s może by tak Passata w bojowe barwy zrobić ?

544030_517918831573998_16408883_n.jpg

<br /><br />

Opublikowano
Bart-s może by tak Passata w bojowe barwy zrobić ?

http://s13.postimage.org/dg61py8b7/544030_517918831573998_16408883_n.jpg

:sick3: że też to może się ludziom podobać :doh:

A co do seryjnej mocy, PD i CR nie trzymają seryjnej mocy na korzyść oczywiście :wink: więc może mieć 143 KM :decayed::facepalm: A pewnie ma koło 150 albo i więcej :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
A co do seryjnej mocy, PD i CR nie trzymają seryjnej mocy na korzyść oczywiście :wink: więc może mieć 143 KM :decayed::facepalm: A pewnie ma koło 150 albo i więcej :wink:

...tak też podejrzewam. Okaże się na hamowni :wink:

---------- Post dopisany 18-01-2013 at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany 07-01-2013 at 16:29 ----------

...tak też podejrzewam. Okaże się na hamowni :wink:

No i niestety Pasek w końcu dał się we znaki :whistling: W ubiegły wtorek wyjazd w trasę i zaraz po zjeździe na autostradę... brak przeniesienia napędu :facepalm: Od jakiegoś czasu na półsprzęgle było już mocno słychać łożysko oporowe więc było to kwestią czasu.

Części na stół operacyjny dziś dostarczone - LuK Repair Set DMF 600001700. Brałem cały zestaw bo właśnie wskoczyło 200 000km więc już czas. Jeszcze tylko ori łożysko igiełkowe i jak tylko zwolni się kanał, biorę się do roboty :wink:

LuKRS1.JPG

LuKRS2.JPG

Opublikowano

Troszkę sian poszło :naughty:

Luk jest w oryginale?

Opublikowano
  • Autor

Luk jest w oryginale?

Są dwa modele koła dla BKP - LuK albo Sachs.

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

Troszkę sian poszło :naughty:

Nie jest tak źle (=1700zł). Ten sam zestaw w ori kosztowałby 5000zł (lub 4130zł gdybym oddał stare sprzęgło z dociskiem).

Opublikowano

Ładny passek u mnie też w takim kolorze zawitał w garażu tylko że kombi 1.9 tdi 105km a środek też skórka ale bardziej kolor jasne kakao ja mam przebieg 160 tyś i w srodku ta skóra wygląda jak nowa . szkoda że u ciebie troszkę zmęczona jest .bezawaryjności zycze

Opublikowano
  • Autor
Ładny passek u mnie też w takim kolorze zawitał w garażu tylko że kombi 1.9 tdi 105km a środek też skórka ale bardziej kolor jasne kakao ja mam przebieg 160 tyś i w srodku ta skóra wygląda jak nowa . szkoda że u ciebie troszkę zmęczona jest .bezawaryjności zycze

Na środek mam osobny patent - wnętrze całe będzie wymienione. Póki co są inne projekty, które dostały priorytet :wink:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

nie mam niestety:kwasny:

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ----------

Twój jest teraz na 16 ?

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ----------

Twój jest teraz na 16 ?

Tak, "Adelaide" niestety :thumbdown:

Opublikowano

Bart -S też mam podobnego passka jak pisałem wyżej , i mam pytanie posiadam orginalne radio cd mp3 vw ,czy moge wstawić takie 510 RNS czy kostki pasują czy trzeba coś przerabiać?

Opublikowano
  • Autor
Bart -S też mam podobnego passka jak pisałem wyżej , i mam pytanie posiadam orginalne radio cd mp3 vw ,czy moge wstawić takie 510 RNS czy kostki pasują czy trzeba coś przerabiać?

Pokaż fotkę radia albo podaj jego nazwę...

Opublikowano

z tego co wiem to pasuje ale

Opublikowano
  • Autor

z tego co wiem to pasuje ale

Pasować na pewno będzie - tylko czy potrzebny będzie adapter/przekładka pinów czy rzeczywiście PNP. Jak poda wersję radia to wszystko stanie się jasne :wink:

Opublikowano

Twój jest teraz na 16 ?

Najlepsze ori 16" do Passata B6 - szczególnie na zimówki :decayed:

Opublikowano

Bartek przód paska już zrobiony ?

Opublikowano
  • Autor

Twój jest teraz na 16 ?

Najlepsze ori 16" do Passata B6 - szczególnie na zimówki :decayed:

No widzisz ale dla mnie 16" zdecydowanie za małe :thumbdown:

---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ----------

Bartek przód paska już zrobiony ?

Niestety nie - mam problem z dorwaniem atrapy. Reszta części już dotarła lub jest w trakcie transportu - brakuje mi tylko grilla R line pod PDC. Na allegro jest tylko jeden uszkodzony a z kompletnych zderzaków nikt nie chce mi go wyciągnąć (obdzwoniłem wszystkie zderzaki R line na allegro :facepalm:).

---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

Potrzebne takie cuś (3C0 853 651 Q):

rlinegrill.JPG

Opublikowano

Bart- S , moje radio nazywa się RCD 300 tak pisze w książce obsługi od radia radio jest z mp3