Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem zwarty zawsze i gotowy :) gdzie mam podjechać ? mam teraz urlop tydzień :D

P. S

"Arkadiush" zmieniłem w końcu kierunki na czarne dymionie zamiast tych wielkich pseudo chromów :)

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Ja jestem zwarty zawsze o gotowy :) gdzie mam podjechać ? mam teraz urlop tydzień :D

P. S

"Arkadiush" zmieniłem w końcu kierunki na czarne dymionie zamiast tych wielkich pseudo chromów :)

No w końcu :) ja też zrobiłem trochę możesz zobaczyć u mnie na profilu :)

teraz idzie do malowania maska i zderzak przedni :D:banan:

Opublikowano

A już oglądałem temat nawet pokusiłem się go przeczytać tak jak ten o 1.8 125KM :) Ja dzisiaj wyprułem tłumnik i zaglądałem do dziurek itp. A i w miedzy czasie już felgi obrane z opon i będę je szlifował i malował... ale niestety zdejmując znajomy pokazał mi felge 17'' RH Turbo = Porsche design :/ i już nie jest dobrze :):) nowe plany chyba.

Opublikowano
  • Autor
A już oglądałem temat nawet pokusiłem się go przeczytać tak jak ten o 1.8 125KM :) Ja dzisiaj wyprułem tłumnik i zaglądałem do dziurek itp. A i w miedzy czasie już felgi obrane z opon i będę je szlifował i malował... ale niestety zdejmując znajomy pokazał mi felge 17'' RH Turbo = Porsche design :/ i już nie jest dobrze :):) nowe plany chyba.

byś ładnie skomentował a nie :P

Opublikowano

Siema Darek, kto miał dobrać się do szlifowania i malowania felg? Sam robisz, czy masz jakiegoś magika od tych spraw? Bo mojej serii przydałaby się delikatna świeżość ;)

Opublikowano

No powiem Ci że niestety ale ja nie jestem ufny wszystkim magikom i dlatego wszystkie takie prace wykonuję sam. Teraz i tak mniej pracy bo 2 lata temu polerowałem felgi do 90'tki i tam była katorga :decayed:. Na dzień dzisiejszy tylko zmatować dobrze i nałożyć kolor, docelowo na czarny akryl napyle lekko srebrny metalik albo perłe.

A maluję mój kolega lakiernik u którego dorywczo pracowałem, ale teraz z braku czasu mu podsuwam robote. :banan:

Generalnie scq jak masz czas to rób sam a jak nie masz żyłki technicznej to daj to komu.s zazwyczaj w mojej okolicy za taką przyjemność zapłacisz ok. 400zł za wszystko (matowanie, lakierowanie, materiały, 4szt. felg)

U mnie teraz jest tak.

img20130212223112.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

Arek skomentuje w najbliższym czasie :)

Opublikowano

Właśnie chyba sam zabiorę się za te serie. Robię w serwisie, co prawda zupełnie innej branży, także nie powinno być problemów. Za to satysfakcja gwarantowana :naughty: Z tym, że teraz mam tyle rzeczy do rezania, podsufitka, chokej przedniego, sprysk tył, mikrowłącznik klapy, FIS (wypalony) itd. :facepalm: Same pierdoły, ale teraz robienie czegokolwiek na dworze grozi powrotem do domu bez palców, a garaż tylko na wsi wrr!

BTW. jak ogarniesz swoje kamasze pokaż efekt :wink:

Arek interfejs dzisiaj odebrałem, także jest do dyspozycji.

Opublikowano
  • Autor
Właśnie chyba sam zabiorę się za te serie. Robię w serwisie, co prawda zupełnie innej branży, także nie powinno być problemów. Za to satysfakcja gwarantowana :naughty: Z tym, że teraz mam tyle rzeczy do rezania, podsufitka, chokej przedniego, sprysk tył, mikrowłącznik klapy, FIS (wypalony) itd. :facepalm: Same pierdoły, ale teraz robienie czegokolwiek na dworze grozi powrotem do domu bez palców, a garaż tylko na wsi wrr!

BTW. jak ogarniesz swoje kamasze pokaż efekt :wink:

Arek interfejs dzisiaj odebrałem, także jest do dyspozycji.

Norbi liczę na współpracę :)

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ----------

No powiem Ci że niestety ale ja nie jestem ufny wszystkim magikom i dlatego wszystkie takie prace wykonuję sam. Teraz i tak mniej pracy bo 2 lata temu polerowałem felgi do 90'tki i tam była katorga :decayed:. Na dzień dzisiejszy tylko zmatować dobrze i nałożyć kolor, docelowo na czarny akryl napyle lekko srebrny metalik albo perłe.

A maluję mój kolega lakiernik u którego dorywczo pracowałem, ale teraz z braku czasu mu podsuwam robote. :banan:

Generalnie scq jak masz czas to rób sam a jak nie masz żyłki technicznej to daj to komu.s zazwyczaj w mojej okolicy za taką przyjemność zapłacisz ok. 400zł za wszystko (matowanie, lakierowanie, materiały, 4szt. felg)

U mnie teraz jest tak.

http://img820.imageshack.us/img820/1096/img20130212223112.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

Arek skomentuje w najbliższym czasie :)

Liczę na to :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Śnieg :hi:

Opublikowano
  • Autor
Śnieg :hi:

dzisiaj na targowisku byłem trochę pobawić się :wink:

Opublikowano

Ja już wczoraj objeżdżałem rynek bokiem :quattro: mówię a co tam może ostatni śnieg i trzeba się pobawić.

P.S

Tarcze w liczniku da się zmienić z wersji ENG na EU ?

Opublikowano
  • Autor
Ja już wczoraj objeżdżałem rynek bokiem :quattro: mówię a co tam może ostatni śnieg i trzeba się pobawić.

P.S

Tarcze w liczniku da się zmienić z wersji ENG na EU ?

Wiesz co z tego co wiem to da się ale musisz wgrywać wszystko a to roboty a roboty ;/ więc lepiej szukać liczników EU :)

Opublikowano

Pogoda dopisuje :) Kiedy coś ogarniemy ? Jakiś większy spot :a4fan:

Opublikowano
  • Autor
Pogoda dopisuje :) Kiedy coś ogarniemy ? Jakiś większy spot :a4fan:

można z Poznaniem na Wrześniu :P

Opublikowano

no to dali

Opublikowano
  • Autor
no to dali

dalej ogarnijmy coś w niedziele raz konkretnie a nie czaimy się :wink:

Opublikowano

kto bierze grilla ? :D

Opublikowano
  • Autor
kto bierze grilla ? :D

grill u mnie będzie :P można ognisko zrobić :D każdy kiełbaskę ma w spodniach:banan::polew:

---------- Post dopisany 14-02-2013 at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2013 at 14:10 ----------

Coś z Konina :)