Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Weź mnie nie wkurwiaj. nie wiem czy w niedziele będzie już po wszystkim, mam nadzieje że tak.

to nadal fura we Wrocku czy jak ?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fura ze mną. Jeździ wszystko ok. Wymieniony wałek rozrządu oraz popychacze (szklanki)..

Przed tym zabiegiem był muł 128konie, po wymianie wypluł 141koni w serii. Ale turbo wstaje dopiero od 3000 obrotów więc do wyrzucenia. Kombinuje jakieś nowe turbo wstające ładnie. Pompki ok są więc wynik będzie oscylował międzi 180 a 190koni

Opublikowano

A co tam problemy z mocą slo? bo tam widziałem ze ic turbo itp zrobiłeś ale już zamontowane i zestrojone ?

Opublikowano
  • Autor
Fura ze mną. Jeździ wszystko ok. Wymieniony wałek rozrządu oraz popychacze (szklanki)..

Przed tym zabiegiem był muł 128konie, po wymianie wypluł 141koni w serii. Ale turbo wstaje dopiero od 3000 obrotów więc do wyrzucenia. Kombinuje jakieś nowe turbo wstające ładnie. Pompki ok są więc wynik będzie oscylował międzi 180 a 190koni

no to masakra :facepalm:

Opublikowano

Darku, tak jak pisałem. Najpierw okazało się że góra silnika do wymiany. Potem że turbo nie pracuje tak jak powinno.

Opublikowano
  • Autor
Darku, tak jak pisałem. Najpierw okazało się że góra silnika do wymiany. Potem że turbo nie pracuje tak jak powinno.

Tomek Ty z tym turbo to ciągle masz problem :facepalm: tryb awaryjny ?

Opublikowano

Nie, podaje ciśnienie dobre, ale turbo zaczyna żyć dopiero od 3000 obrotów czyli duuuużo za późno niż powinno

Opublikowano
  • Autor
Nie, podaje ciśnienie dobre, ale turbo zaczyna żyć dopiero od 3000 obrotów czyli duuuużo za późno niż powinno

no to lipton max :facepalm:

Opublikowano

mam nadzieje że trzecie turbo da oczekiwany rezultat. Bo już k**wa nie mam siły.

Opublikowano
  • Autor
mam nadzieje że trzecie turbo da oczekiwany rezultat. Bo już k**wa nie mam siły.

NO domyślam się Tomku.. Masz pecha z tym turbo :facepalm:szczególnie wyłączenie zapłonu przy 150km/h:polew:

Opublikowano

haha :D ciiii, to było głupie :D

Opublikowano
  • Autor
haha :D ciiii, to było głupie :D

dobrze było :D

---------- Post dopisany 13-03-2013 at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2013 at 21:48 ----------

Pany jak będzie taka pogoda to nie ma sensu spotkanie nasze żebyśmy marzneli :facepalm:

Opublikowano

Pogoda istna na bałwana, śniegu :ssij: ! Zobaczymy w piątek/sobotę czy coś zaświeci na niebie. Meteoryty i planetoidy nie wchodzą w grę :decayed:

Opublikowano

no powiem wam że pogoda wiosny nie zapowiada. :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Pogoda istna na bałwana, śniegu :ssij: ! Zobaczymy w piątek/sobotę czy coś zaświeci na niebie. Meteoryty i planetoidy nie wchodzą w grę :decayed:

albo spot gdzieś na pizzy możemy czy coś :wink:

Opublikowano

jak coś to ja bym sie pewnie pisał na drift spota tylko czy dam rade będzie wiadomo w ostatniej chwili.... :( niestety natłok roboty mam ostatnio maxx :/ a Wy co sie tak pogody boicie co ? :P

Opublikowano
  • Autor
jak coś to ja bym sie pewnie pisał na drift spota tylko czy dam rade będzie wiadomo w ostatniej chwili.... :( niestety natłok roboty mam ostatnio maxx :/ a Wy co sie tak pogody boicie co ? :P

no no ładnie mruczy ładnie :decayed:

Opublikowano

wydechy seria 3.0 :P żadnych katalizatorów tylko przelot rura i koncowy tłumnik... mimo to chodzi ciszej niż seria s4 ;| czasem mam ochote go wybebeszyć :D

Opublikowano
  • Autor
wydechy seria 3.0 :P żadnych katalizatorów tylko przelot rura i koncowy tłumnik... mimo to chodzi ciszej niż seria s4 ;| czasem mam ochote go wybebeszyć :D

rezaj rezaj :kox:

Opublikowano

kocham dźwięk Turbnki w 2.7:naughty: Łukasz przecież wiesz że je się nie boje :wink:

Na końcu filmiku najlepsza T4 :a4fan: A co do dźwięku to naprawdę jest ładny nie wiem jak będzie na całkowitym przelocie.

---------- Post dopisany 15-03-2013 at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany 13-03-2013 at 13:20 ----------

To co spot pali ?