Blachu Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ja do Poznania mam 150 km... Po za tym w ta niedziele odpadam :/ ale bez jednego żołnierza wojna odbędzie się Sent from Lumia 920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Po Wszystkich Świetych Konin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jestem chętny jak coś w Koninie będzie w koninie chcemy zoorganizować ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ---------- Jak bedziecie w Poznaniu to i ja wpadne do KOnina też możesz ;D daleko nie jest:wink: ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- Ja do Poznania mam 150 km... Po za tym w ta niedziele odpadam :/ ale bez jednego żołnierza wojna odbędzie się Sent from Lumia 920 e tam jak wszyscy to wszyscy chyba że w tygodniu jakoś bo mi np za tydzień week nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Po Wszystykich Swietych mozna zrobic spota Słupca albo Konin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Po Wszystykich Swietych mozna zrobic spota Słupca albo Konin kwestia dogadania bo w Słupcy ok ale Darek czy inni np z Turku daleko mają chyba że przyjadą natomiast w Koninie taki centralny punkt tylko kolega radek_siara nie mógłby dołączyć i tak o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No Konin by było ok tak jak mowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No Konin by było ok tak jak mowisz Ci którzy oficjalnie będą na spocie muszą zabrać flaszkę ze sobą i wypić ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 hehe to konkretnie widze ;DD trza kierowce ze soba wziąśc Alu sprzedałem te drugie co miałem i poszukiwania za zderzakiem teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No Konin by było ok tak jak mowisz Ci którzy oficjalnie będą na spocie muszą zabrać flaszkę ze sobą i wypić ją Ale ty guuuupi kierowca a taki pijok Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No Konin by było ok tak jak mowisz Ci którzy oficjalnie będą na spocie muszą zabrać flaszkę ze sobą i wypić ją Ale ty guuuupi kierowca a taki pijok Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-290589/ Glosujemy na miedzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_siara Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Po Wszystykich Swietych mozna zrobic spota Słupca albo Konin kwestia dogadania bo w Słupcy ok ale Darek czy inni np z Turku daleko mają chyba że przyjadą natomiast w Koninie taki centralny punkt tylko kolega radek_siara nie mógłby dołączyć i tak o Słupca też wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Po Wszystykich Swietych mozna zrobic spota Słupca albo Konin kwestia dogadania bo w Słupcy ok ale Darek czy inni np z Turku daleko mają chyba że przyjadą natomiast w Koninie taki centralny punkt tylko kolega radek_siara nie mógłby dołączyć i tak o Słupca też wchodzi w grę No też bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Po Wszystykich Swietych mozna zrobic spota Słupca albo Konin kwestia dogadania bo w Słupcy ok ale Darek czy inni np z Turku daleko mają chyba że przyjadą natomiast w Koninie taki centralny punkt tylko kolega radek_siara nie mógłby dołączyć i tak o Słupca też wchodzi w grę No też bez różnicy pytanie czy Dariusz i koledzy Turek Konin nas odwiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ruski rok Ciebie tu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Czasu brak, praca, praca, praca. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi