Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moze on bardziej jako eksponat sprzedaje :)

Sylwek kup ori glosniki bo bose tylko na przodzie nie tedy droga :)

No powiem tak szukam całości ale no nie mam wiązki na sub a na tyle mam głośniki typu jajko ktoś wyciął dziury pod nie w metalu i no jeśli coś to może poszukamhertz.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja oczekuję na alkantarę podejrzewam,że przyjdzie koło wtorku dopiero więc trochę czasu jest. Mieszek dojdzie pewnie jutro max w sobote więc już zacznie to wyglądać. Dodam,że jutro idę na rozmowę w sprawie pracy kolejnej na CPN więc jak się uda to będzie kasa i mody pójdą do przodu w końcu mam nadzieję. :banan:

---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

PS: LABIEL Swoją drogą nie wiem czy taniej niż 300 zł kupisz to radio w stanie chociaż dobrym.. Masakra jakaś,żeby symphony + navi kosztowała mniej niż to radio !! Masz tu w dobrym stanie za 250 zł chyba najniżej jak się dało : RADIO CONCERT 2 II Audi A3 '03-'08 Pabianice

Opublikowano

Nie mam na to ciśnienia w tym momencie. Widziałem już za 220 w lepszym stanie :decayed: Jak dla mnie takie radio nie jest warte 300 zł. Bo za taką kwotę to można mieć dość dobre, markowe nowe radio a nie 10 letnie które nie wiadomo ile jeszcze pochodzi. Ciśnienia nie ma więc poczekam na okazje. wk***iają mnie tylko aukcje oderwane od rzeczywistości. Ludzie próbują sprzedać kota w worku, którego w dodatku ktoś wcześniej kijem bejsbolowym traktował.

Inna opcja to Concert+ razem ze zmieniarką. Tylko tu jest problem że 90% tych egzemplarzy ma problem z potencjometrem głośności.

Opublikowano

Ciekawe Blackcool czy ten gosciu nie ma jakiegos co ci przywiozłem te czesci od niego bo miał 2 audi na rozbiórke :hi:

Opublikowano

No ale nawet jak miał tą wątpię,że akurat to radio było na pokładzie B5.

Opublikowano

PAny czy jakiś spocik w okolicach Wrześni jest planowany? :naughty:

Opublikowano

W niedziele moze w poznaniu spocik bedzie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No no, to może w końcu sie wybiorę :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Powitać panowie kurcze jak patrzę ile całe nagłośnienie bosse kosztuje i jakie ceny są to na prawdę taniej kupię markowe głośniki nowe! bo tu nie mam gwarancji jak długo będą śmigać

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 07:49 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ----------

Powitać panowie kurcze jak patrzę ile całe nagłośnienie bosse kosztuje i jakie ceny są to na prawdę taniej kupię markowe głośniki nowe! bo tu nie mam gwarancji jak długo będą śmigać

no bose kosztuje Panie bo to ałdi :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 07:49 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ----------

Arku ale 300 zł za same głośniki to trochę drogo a jak znalazłem głośniki wzmacniacze wiązkę instalacji ty gość 600 zł bez negocjacji no to taniej wyjdzie mnie zainstalować całe nagłośnienie hertz! kurcze mię wiedziałem że takie ceny sobie rzucają a poza tym mało jest ich by coś wybrać: (

Opublikowano
  • Autor

Arku ale 300 zł za same głośniki to trochę drogo a jak znalazłem głośniki wzmacniacze wiązkę instalacji ty gość 600 zł bez negocjacji no to taniej wyjdzie mnie zainstalować całe nagłośnienie hertz! kurcze mię wiedziałem że takie ceny sobie rzucają a poza tym mało jest ich by coś wybrać: (

bose kosztuje do tego radio itp 1 tys musisz mieć :wink:

Opublikowano

Arek nie wiesz czy na Orlenie gdzieś w Okolicach Konina nie szukają ludzi do pracy ? :grin:

Opublikowano
  • Autor
Arek nie wiesz czy na Orlenie gdzieś w Okolicach Konina nie szukają ludzi do pracy ? :grin:

szukasz pracy znowu? teoretycznie jak wyjdzie coś to na orlenie będzie miejsce wolne ;)

Opublikowano

Panowie szukam auta do ślubu bo na ogłoszeniach nic nie ma, oczywiście audi :decayed: może być q7, a6, a7, a8 tak by pasowało do reszty :grin: macie kogoś ??

Opublikowano

mam może kogoś nawet z okolic bo z chylina :grin:i audi tylko trzeba by było zobaczyć

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

Panowie czy to może tyle kosztować Jedyny oryg Nowy! GRILL ATRAPA AUDI RS4 A4 B5 gril (4001039794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :eusathink:

---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

no to już hit Głośniki basowe tweetery drzwi przód Audi A4 94-00 (3993308918) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :decayed:

Opublikowano

Jak ktoś kupował w ASO to pewnie i może, ale ja nie dałbym tyle siana za coś takiego.

Opublikowano

kto w chylinie? ciekaw jestem :)

Opublikowano

Sprzegło założone auto nie pali :facepalm: kabel przycisniety przez skrzynie który zrobił zaware w kostce przy stacyjce i jutro ciąg dalszy robienia :kwasny:

A najlepsze jest to że w ADR jest dwumasa :shock3: aż się zdziwiłem :wink: