Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Odpowiedź jest krótka i prosta:

1. Nie ma czym się pochwalić jeszcze bo pewnie nie zdąże kupić letniego setupa a 2. to nie pasuje termin.

powiem tak. Ja w tamtym roku jechałem na "kozie" z rozwaloną maską itp a tu nie chodzi żeby jechać i pokazać się a o ekipę o to żeby poznać nowych ludzi z forum z którymi czasami piszemy tu czy PW. Liczy się ekipa a nie ważne jest czym przyjedziesz czy kozą czy zglebowanym autem.

Jeżeli nie pasuje termin ok.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 295 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać: ) Arku ją na jeden dzień to bym podjechał pogadać oblukac autka i pogadać

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema:

---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ----------

HERTZ DSK 130.3 GŁOŚNIKI SAMOCHODOWE 13 CM (4238064313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak myślicie warto:eusathink:

Opublikowano

jeśli pod samo radio to wolał bym coś słabszego ,

jeśli wszytko ok to cena zachęcająca

Opublikowano

radio mam pioneer deh 1500 ub jakoś tak a moje ori już zostały raz spalone teraz mam wymienione też nokia i robi się to samo :facepalm:

Opublikowano

michał ogarniasz te dystanse bo jak tak to bym z Toba zamówił tyle że do quattro, tylko czy one są takie jak do przodu u mnie? :eusathink:

Opublikowano
:siema:

---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ----------

HERTZ DSK 130.3 GŁOŚNIKI SAMOCHODOWE 13 CM (4238064313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak myślicie warto:eusathink:

używki pieron wi w jakim stanie ale ogólnie hertze to warto

Opublikowano
radio mam pioneer deh 1500 ub jakoś tak a moje ori już zostały raz spalone teraz mam wymienione też nokia i robi się to samo :facepalm:

oj to niedobrze tzn że coś nie tak z instalacją albo z podłączeniem albo za głośno słuchasz :decayed:

Opublikowano

oj to niedobrze tzn że coś nie tak z instalacją albo z podłączeniem albo za głośno słuchasz :decayed:

wszystko jest ok instalacja nie ma zwarcia orginalne kostki nic nie ruszane fakt czasem lubie gdy pier.... basem :decayed:

Opublikowano

Witam panowie, szukam jakiegoś dobrego lakiernika w naszej okolicy. Jesteście w stanie kogoś polecić ?

Opublikowano

wszystko jest ok instalacja nie ma zwarcia orginalne kostki nic nie ruszane fakt czasem lubie gdy pier.... basem :decayed:

a gdzie ty z 13 masz bass ?

Opublikowano
  • Autor
Witam panowie, szukam jakiegoś dobrego lakiernika w naszej okolicy. Jesteście w stanie kogoś polecić ?

nasza okolica tzn jaka? bo nawet miejscowości nie masz wpisanej a mamy pomóc

Opublikowano

Konin i okolice

Opublikowano
  • Autor
Konin i okolice

ja robiłem niedaleko siebie i powiedzmy że zadowolony jestem

Opublikowano
Konin i okolice

Czyli tak nie do końca, ogólnie wiem że jest problem z dobrym lakiernictwem. Byłem dziś u dobrego, słyszałem same dobre opinie o nim ale okazuje się że nie ma wolnych terminów

Opublikowano
  • Autor
Konin i okolice

Czyli tak nie do końca, ogólnie wiem że jest problem z dobrym lakiernictwem. Byłem dziś u dobrego, słyszałem same dobre opinie o nim ale okazuje się że nie ma wolnych terminów

pokaż auto jakie itp chociaż

Opublikowano
Konin i okolice

Nie mam założonego profilu

Opublikowano
  • Autor
Konin i okolice

Nie mam założonego profilu

to wrzuć foto tu i załóż też wątek. Pod moją sygnaturą masz Grupa na face