Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem je na allegro ale powiem też że oglądałem powerbassy i no obawiamy się by nie wziąć badziewia ty masz sprawdzone więc może skusze się na nie. A firma kruger&matz coś ci mówi znajomy mi je poleca

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kruger&matz to peying tylko sie łatwiej nazywa.

Opublikowano

A czyli w miarę podstawowa firma przewody michała na spokojnie można polecić? Bo powerbassy jeszcze patrzyłem i może też tu warto by pomyśleć?

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Siemka

Opublikowano

Powitać towarzystwo. Dzisiaj kolejny etap prezentu od mojej kochającej dziewczyny i zarazem ostatni. SEBA jeszcze raz dzięki za dzisiejszą kawę i ciacho ;)

10872551_892626620767990_1219900665_n.jp

Opublikowano

Witam kto wczoraj był na magnesie srebrną a4 b5 srebrne ramki pod tablice piękne alu chyba 17ski. :hi:

Opublikowano

Opublikowano

Witam kto wczoraj był na magnesie srebrną a4 b5 srebrne ramki pod tablice piękne alu chyba 17ski. :hi:

Jeśli nie na klubowych to wątpię,że ktoś od nas. Swoją drogą wczoraj był magnes? :grin:

Opublikowano

Nie ma sprawy dawid :) zapraszam częściej

Opublikowano

Koledzy zwracam się z prośbą o pomoc, obdzwonilem wszystkie szroty w okolicy Konina kilka w Turku i Kole. Jeśli ktoś wie czy widzial, że jest A4 B6 diesel sedan na czesci to dajcie info. Poszukuje dokladki tylnego zderzaka jak na zdjeciu, bez otworów na wydech

http://s1378.photobucket.com/user/jaku8891/media/2014-06-11200629_zps55f69425.jpg.html

Z góry dziękuje za pomoc

PS: jest temat na form założony (kupie) ale zero odzewu, a chcialbym z okolicy cos

Opublikowano

Z dokładką tylnego zderzaka w b6 to jest problem, u mnie jest pęknięta. Słyszałem że można zamówić w mir mar

Opublikowano

Napisz do łysy44 on rozkładał na części więc może akurat jeszcze będzie miał jest z babiaka.

Tutaj masz do gościa z koła co ma na części może będzie miał to co szukasz - 889-907-141 a tutaj masz do łysego z forum

668 183 031
Opublikowano

Gadałem z łysy44, pojechałem, ale nie dogadaliśmy sie bo mial od benzyny(nie doczytał w ogłoszeniu), a ja szukam od diesla czyli bez otworów na wydech, wiem że występuje zamiennik na przód, ale ja właśnie tył potrzebuje :/. Do gościa z koła też dzwoniłem pod ten nr, lipa ;/

Ale dzięki koledzy, gdyby coś komuś wpadło w oko to prosiłbym o info, pozdrawiam

Opublikowano

Tak był Dawid klubowe miał w okolicy jest też jeszcze jedna na klubowych

034405c4ff5cb7eca5b65643460ced82.jpg

Opublikowano

Gadałem z łysy44, pojechałem, ale nie dogadaliśmy sie bo mial od benzyny(nie doczytał w ogłoszeniu), a ja szukam od diesla czyli bez otworów na wydech, wiem że występuje zamiennik na przód, ale ja właśnie tył potrzebuje :/. Do gościa z koła też dzwoniłem pod ten nr, lipa ;/

Ale dzięki koledzy, gdyby coś komuś wpadło w oko to prosiłbym o info, pozdrawiam

To nie możesz sobie zrobic moda z otworem? Albo na dwie rurki ?

Bedzie ładniej :decayed:

Opublikowano

To nie możesz sobie zrobic moda z otworem? Albo na dwie rurki ?

Bedzie ładniej :decayed:

ładniej by było może, ale nie chce zmieniac

Opublikowano

Koledzy zwracam się z prośbą o pomoc, obdzwonilem wszystkie szroty w okolicy Konina kilka w Turku i Kole. Jeśli ktoś wie czy widzial, że jest A4 B6 diesel sedan na czesci to dajcie info. Poszukuje dokladki tylnego zderzaka jak na zdjeciu, bez otworów na wydech

http://s1378.photobucket.com/user/jaku8891/media/2014-06-11200629_zps55f69425.jpg.html

Z góry dziękuje za pomoc

PS: jest temat na form założony (kupie) ale zero odzewu, a chcialbym z okolicy cos

Ja będę miał dokładkę zwykłą do diesla na zbyciu, kolor LY9B, bez potrzeby malowania... Ale do dopiero gdzieś na wiosnę :kwasny: jak będę zakładał dokładkę s-line od beny...

Opublikowano

Słupcy jest koleś sprowadza Angliki na części przeważnie Passaty, ale Audi a4 by też trochę mu się przewinęło. Numer: +48 508 442 508. Pogadaj to dobra cenę rzuci. Np. Za drzwi do B6 w kolorze chciał 100zł. Napisz jak poszło pozdro

Chociaż osobiście polecam polakierowa progi w kolorze, jak dla Mnie oryginalny popielaty kolor jest okropny...
200r86s.jpg:D
Moje listweki i progi, nie są już popielate (czyt. Okropne)
Opublikowano

Słupcy jest koleś sprowadza Angliki na części przeważnie Passaty, ale Audi a4 by też trochę mu się przewinęło. Numer: +48 508 442 508. Pogadaj to dobra cenę rzuci. Np. Za drzwi do B6 w kolorze chciał 100zł. Napisz jak poszło pozdro

Chociaż osobiście polecam polakierowa progi w kolorze, jak dla Mnie oryginalny popielaty kolor jest okropny...

200r86s.jpg:D

Moje listweki i progi, nie są już popielate (czyt. Okropne)

:thumbup1::thumbup1: