Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja darek, ale przecież gleba się liczy. Poobijana miska czy podskakiwanie na dziurach? Kto by się tym przejmował. Agrotuning jest wporzo :)

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taa... jak się podliczy zawiechę i springi to się okaże że można kupić już gwint. A nikt mi nie powie że gwint nie jest ok ustawiasz jak chcesz i jeździsz jak chcesz a komfort lepszy niż na springach. Nikt nie każe mieć od razu glebę -60mm można mieć gwint i lajtowo -40.
A nie wiem co to poobijana miska bo w V6 mam ją bardzo wysoko i zanim nią bym przytarł to muszę urwać zderzak a przy okazji wyrwać wózek.

Opublikowano

Witam wszystkich, kolega tu pisał o porade dla mnie na temat zawiechy i tak po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba zrezygnuje z zakupu pro kita tylko jak tu znaleźć w dobrym stanie 1be i drugie pytanie czy istnieje jakiś numer katalogowy amorów 1be żeby zakupić nowe w sklepie?

Opublikowano

https://www.facebook.com/workendstreet

Lajkować i udostępniać ;)

Edytowane przez KeteO

Opublikowano

Panie i Pany chodzą gadki że OEM+ w SKORZĘCINIE :D:banan:

Opublikowano

We ty mordowni :decayed::hi:

Opublikowano

Do skoja to bym się przejechał. :):hi:

Opublikowano

Także tego oby wypaliło ;)

Opublikowano

Połowa lutego jakiś spocik ? :D

Opublikowano

Połowa lutego jakiś spocik ? :D

Nie !!!! połowa marca lub koniec :P

Edytowane przez Michu B5

Opublikowano

Je*ninty ! to moze od razu spotkamy się na OEMie ? :D

Opublikowano

Je*ninty ! to moze od razu spotkamy się na OEMie ? :D

:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

c**j wie jak to bedzie z tym OEM+ bo to dopiero sucha informacja.

A co do skoja to nie wiem czy to dobre miejsce dla aut z uwagi na cholerę tam panująca gapiów nie bedzie brakować.

Jak pamietam to zadymy tam sie działy co weekend :)

Opublikowano

Witam wszystkich, kolega tu pisał o porade dla mnie na temat zawiechy i tak po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba zrezygnuje z zakupu pro kita tylko jak tu znaleźć w dobrym stanie 1be i drugie pytanie czy istnieje jakiś numer katalogowy amorów 1be żeby zakupić nowe w sklepie?

Poszukaj 1be wymontowanie z takiego samego auta (silnik) . Na sprezynach są namalowane kreski czy kropki i jest to ukryta klasa wagowa. Po zamontowaniu powinno się poluzowac wahacze, pobujac autem na kolach i dokrecic. Często ludzie piszą że trzeba pojeździć żeby równo siadło, gumy na wahaczach można wyrwać!

Edytowane przez xsebo1

Opublikowano

c**j wie jak to bedzie z tym OEM+ bo to dopiero sucha informacja.

A co do skoja to nie wiem czy to dobre miejsce dla aut z uwagi na cholerę tam panująca gapiów nie bedzie brakować.

Jak pamietam to zadymy tam sie działy co weekend :)

W sumie racja ;) u nas robią OldSchoolSuicide 19-21 Czerwca na plaży i tam spokój jest ;)

Edytowane przez Michu B5

Opublikowano

Panowie mam pytanie otóż odnośnie świec ją u siebie mam 3diodowe ngk czy warto je zmieniać na jedno diodowe czy zostać przy tych i przewody myślę zmienić tu moje mnie zaskoczyły oryginał audi. :)

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Opublikowano

Panowie mam pytanie otóż odnośnie świec ją u siebie mam 3diodowe ngk czy warto je zmieniać na jedno diodowe czy zostać przy tych i przewody myślę zmienić tu moje mnie zaskoczyły oryginał audi. :)

:hi: powitać

Świece powinno się wymieniać co 50 tk, a jakie to kwestia gustu. Oryginalnie pakują 1 żarnikowe, potrójne więcej koni nie dają. Gaz ma jednak większą temp spalania to można by coś trwalszego zamontować, jednak zwykłe powinny spokojnie dać radę. Na allegro można znaleźć oryginalne audi w przystępnej cenie. Przewody się wymienia jeśli są twarde, spękane lub wypada zapłon

Opublikowano

Tak jak piszą wyżej :)

A i nie 3ój diodowe tylko 3 elektrodowe :)

Ja akurat w Vłce takie miałem juz zamontowane wiec i na takie wymieniłem z tym ze 4 elektrodowe bo mieli w dobrej cenie Beru i do tego poszły kable Beru.

A przewody to wjedz do ciemnego garazu i popsikaj na przewody woda z takiego rozpylacza jak do szyb i wtedy zobaczysz :)