Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darek je demontował :D

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokładnie demontowalem i będe jeszcze taz demontował to wpadną inne. Lepiej sie Sylwek przygotuj za to bo jest ciezko. Odkręcisz mocowania z przodu i z tylu progu i listwy z środka auta przy progu. I teraz delikatnie rwać :)

Opublikowano

Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem :D

Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/

BTW lekko sie wypełniło :)

Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo.34e6c596237fc0c31679513f04451489.jpg

:thumbup1:

Będziesz ojcem ? :)

Kto ojcem :D

no Ty :grin: bo coś na FB pod spotem pisałeś chyba że się opóźni modzenie więc strzelam :)

no opoznie sie bo babcia po 2operacjach i musze miec auto dostepne zeby wszedzie dojechac itp
Opublikowano

A czym to kleic potem? :hi:

Opublikowano

Klej do szyb

Opublikowano

Kolega mój ma dostęp do hurtowni intercarsu i bardzo korzystne ceny. Przykład tarcze Ate koszt w sklepie za jedną 230zł koszt u kolegi 150 zł ferodo w sklepie koło 260zł u niego 170 ceny podane orientacyjnie. Wiec około 30% dla was. Przy większych ilościach wiekszy upust :)

Opublikowano

Klej do szyb
Ok dzięki ciekaw jestem ile to wytrzyma?
Opublikowano

:hi: Sylwek nie łam sie mnie tez to czeka :D

jak

Klej do szyb
Ok dzięki ciekaw jestem ile to wytrzyma?

ja dobrze to ogarniesz to wieki :wink:

Opublikowano

No czy wieki to się okaże. :)

Opublikowano

Jak dobrze i madrze przykleisz to predzej z progiem odpadnie niz klej pusci :decayed::grin:

Edytowane przez Bartek B5

Opublikowano

Jak dobrze i madrze przykleisz to predzej z progiem odpadnie niz klej pusci :decayed::grin:

dokładnie

Opublikowano

Sylwek nie klej klejem do szyb ! zrobisz największy błąd.

Gdy będziesz chciał to zdjąć zejdzie z farbą aż do podkładu.

Ja kleiłem na taśmę dwustronną zakupioną w lakierniczym i tak też miałem ja klejone - będzie dobrze i będzie trzymać tylko odtłuścić musisz.

Chyba że auto na sell niedługo i nie będziesz tam zaglądał to klej do szyb... chociaż dla mnie to nie wyjście.

Kolega mój ma dostęp do hurtowni intercarsu i bardzo korzystne ceny. Przykład tarcze Ate koszt w sklepie za jedną 230zł koszt u kolegi 150 zł ferodo w sklepie koło 260zł u niego 170 ceny podane orientacyjnie. Wiec około 30% dla was. Przy większych ilościach wiekszy upust :)

Popytaj jakie ceny są u dzik'a na forum :hi: ja tylko tam kupuje.

Opublikowano

Zapytam zapytam.. :hi:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Ja kleiłem na taśmę dwustronną zakupioną w lakierniczym i tak też miałem ja klejone - będzie dobrze i będzie trzymać tylko odtłuścić musisz.

Chyba że auto na sell niedługo i nie będziesz tam zaglądał to klej do szyb... chociaż dla mnie to nie wyjście.

Popytaj jakie ceny są u dzik'a na forum :hi: ja tylko tam kupuje.

Ok Darek dzięki za poradę a powiedz mi gdzie to kupiłeś? W Turku koło polo nie daleko szpitala jest tam lakierniczy tam dostanę? :hi:
Opublikowano

Tam i koło skrzyżowania jak sie na karuzele jedzie jeszcze jeden.

Opublikowano

Napisano dziś, 12:04

Bartek B5, dnia 09 Marz 2015 - 21:50, napisał:

mozliwe ze z farbą zejdzie gdyby chciał odrywać

jak wytnie to farby nie zerwie

Opublikowano

:hi: all

Na klej do szyb ktoś przykleil spojler nad tylną szybą w moim pasacie kombi, zbilem ją przypadkiem i trzeba było rwac. We trzech targalismy całą siłą i w końcu się poddała lotka, ale aż pogieło klapę! Odradzam klej do szyb :)

Opublikowano
  • Autor