xsebo1 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Klocki na przodzie wymienię bo juz czas i się zobaczy. Wymieniajcie olej na czas bo zobaczycie taki widok Pierwszy silnik na oleju long life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 U mnie zawsze co 9-9,5 tys.km wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Taki syf w silniku podobno robi też castrol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Taki syf w silniku podobno robi też castrol...Dokładnie, castrol co 30 tys Mobil tez szlam zostawia, kiedyś był niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 koledzy wybaczcie, że w tym temacie piszę, ale czy nie jest ktoś zainteresowany maszyną polerską? Kupiłem K2 ale to nie jest to czego szukałem, jednak zainwestuje w DA. Puszczę za 200zł, sprzęt jest nowy, dosłownie raz użyty do kosmetyki-nie polerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 OFICJAL " 24 MAJ SPOT MALTA KLECZEW WJAZD 10 ZŁ + SWÓJ PROWIANT. ZAŁATWIŁEM MIEJSCE I GRILLA, JAKIEŚ FOTY ITD CO DALEJ SIĘ POMYŚLI " PS: Macie jakiś patent na lusterko zewnętrzne. Od środka auta urwany jest gwint mocujący lusterko. Śruba jest luźna a lusterko całe lata. Podłożyłem podkładkę ale nic to nie dało. Jest jakaś opcja by to naprawić bez wymiany plastiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 jeżeli ci chodzi o trójkąt lustra to on aluminiowy możesz spróbować przegwintować otwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tak dokładnie o trójkąt bo w nim całe mocowanie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 To spróbuj poprawić gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na kropelke, będzie trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kup sobie inne lusterko bo to nie jest amelibium tylko jakis tam stop i on pęka przy jakiejkolwiek obróbce. Ja mam u siebie w aucie lusterka z lifta, kupiłem chyba za 80zl komplet z trójkątami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na kropelke, będzie trzymać Na ten twój magiczny klej od rurek najlepiej Kup sobie inne lusterko bo to nie jest amelibium tylko jakis tam stop i on pęka przy jakiejkolwiek obróbce. Ja mam u siebie w aucie lusterka z lifta, kupiłem chyba za 80zl komplet z trójkątami. Chyba tak będę musiał zrobić albo sam ten trójkąt dokupić bo on chyba wymienny jest. Może na szrocie znajde coś w podobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Powitać panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siema rezacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siemanko Sprawa jest.Ma ktoś miernik lakieru i by podleciał Insignię w Koninie zobaczyć?Odpłatnie, żeby nie było że za frajer Jak coś to poproszę o PW.Dosyć pilny temat.Mój telefon:514-535-830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Chłodnica od a6 c5 wyżej zdjęcia serii Nowy plyn itp taki tam duperelek przy okazji rezania z nudow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Chłodnica od a6 c5 wyżej zdjęcia serii Nowy plyn itp taki tam duperelek przy okazji rezania z nudow Pieknie Daro lecisz U mnie dziś tez coś wleciało po pracy sie wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pół godz i zderzak juz leży teraz progi zostały ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi