Bartek B5 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja dzisiaj rezalem wydech i przesadzilem bo w srodku jest za glosno a na zewnątrz to wgl ryk no i polerka maski
Michu B5 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja dzisiaj rezalem wydech i przesadzilem bo w srodku jest za glosno a na zewnątrz to wgl ryk no i polerka maski jakiej firmy masz
P1RAT Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 No niedokładnie taka jak arek. Bo mam wrażenie,że jego jest trochę ciemniejsza bardziej pod bordo lekko wchodzi a moja jest mega ognista czerwień... Dzisiaj tyle miałem do ogarniania,że za auto wziąłem się dopiero o 18 i udało mi się w 2.5 h rozebrać wszystkie 4 drzwi i założyłem na nich Alkantare potem poskręcałem. Myślę,że jak na pierwszy raz czas ok. Natomiast została mi konsola i za to się wezmę jutro po pracy więc pewnie wieczorem wrzucę foto jak to wygląda. Nie powiem,że nie ma zabawy tym dziadostwem ale wygląd mówi sam za siebie... Kur*a warto było !
Bartek B5 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja dzisiaj rezalem wydech i przesadzilem bo w srodku jest za glosno a na zewnątrz to wgl ryk no i polerka maski jakiej firmy masz Końcowy remus środkowego brak jedynie kat został ale muszę coś ogarnąć żeby trochę go wyciszyć ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Bartek mojego remusa no co ty Remusa nie ruszalem tylko środek wyciąłem bo brzeczal :decayed:
P1RAT Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Powitać :hi: Kolejny dzień czas do pracy potem kończenie listwy kokpitowej.
Michu B5 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przy plandekach dziś tył skręcony na około 62 teraz przód mnie czeka na 61 i klepanko małe błotników
Bartek B5 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja dzisiaj jednak zamowilem nowy środkowy wydech i stumienic na sobote mam zajecie
Sylwek A 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Panowie słyszeliście że od 1go czerwca 2014r wchodzi ustawa że auta powyżej 10 lat mają zostać zezlomowane? właśnie oglądałem express reporterów i tam był właśnie ten temat ktoś coś wie?
Labiel Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie słyszeliście że od 1go czerwca 2014r wchodzi ustawa że auta powyżej 10 lat mają zostać zezlomowane? właśnie oglądałem express reporterów i tam był właśnie ten temat ktoś coś wie? Haha, przecież to większość aut na naszych drograch
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Darek zgadłeś wczoraj dopiero na końcu powiedzieli że to żart mam na myśli express reporterów. Powitać panowie
P1RAT Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Powitać Ps: Darek dokładnie pracuję w ROLAND-zie niemiecka firma jakaś. Ale kasa dobra, premia po 3 miesiącach co miesiąc też ma być a po około roku są i bony. Więc jest dobrze. Praca też Ciekawa nie jakieś nudziarstwo. Tam nie tylko plandeki. Okazuje się,że LECHU też tam robi od nas z a4 tylko jest na innym dziale o dziwo na robieniu chyba drzwi do lodówek jeżeli dobrze pamiętam.
Rekomendowane odpowiedzi