Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
podejdą bez problemu

dzieki za info a z kierunków co masz na opchniecie to tylko jest jeden biały od przedlifta ?

---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ----------

:hi:

kupuj nowe śmiechu kasa jest na allegro ;)

myslałem ze kolega ma 2 to wolał bym mu dac zarobic a na Alledrogo wiem ze sa cały czas mi chodzi gwint po głowie ale narazie musze garaz wykonczyc :kwasny:

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
podejdą bez problemu

dzieki za info a z kierunków co masz na opchniecie to tylko jest jeden biały od przedlifta ?

---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ----------

myslałem ze kolega ma 2 to wolał bym mu dac zarobic a na Alledrogo wiem ze sa cały czas mi chodzi gwint po głowie ale narazie musze garaz wykonczyc :kwasny:

koła szukaj Panie koła :decayed:

Opublikowano
podejdą bez problemu

koła szukaj Panie koła :decayed:

narazie 17'' starczy i gleba by sie przydała :naughty:

---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

pany co wy powiecie na komplet sportowej zawiechy weitec uzywki za 500 albo samych springów za 230 cena za cały komplet :decayed:

Opublikowano

Cena myślę dobra.

Opublikowano

:hi: panowie postojówki w przed lift jak mają nazwę

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

a lampki tablicy rejestracyjnej ma ktoś na zbyciu :siema:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

w5w, a lampki to sobie nowe w motoryzacyjnym zamów drogie nie są

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

DAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEK gdzie foty:kox:

Opublikowano

Blue Vision ULTRA T4W PHILIPS POSTOJÓWKI - 2 szt. (4120826484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. coś takiego mam zamiar zakupić

w5w, a lampki to sobie nowe w motoryzacyjnym zamów drogie nie są

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

DAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEK gdzie foty:kox:

Blue Vision ULTRA T4W PHILIPS POSTOJÓWKI - 2 szt. (4120826484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. coś takiego mam zamiar kupic nie ja nie mam w5w :facepalm:

Opublikowano

I tak ci na zółto beda swiecic:thumbdown:

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------

Żarówka led T4W BA9S 5 x 5050 SMD xenon look (4153939976) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak już to to brac

Opublikowano

Dzięki Michał za poradę a te od tablicy rejestracyjnej jak się nazywają? nie mogę nazwy skojarzyć: ( fat boy ma rację lampki to pewnie nowe kupię jedną rdza od środka zjadła pewnie nikt tam nie zaglądał

Opublikowano
Dzięki Michał za poradę a te od tablicy rejestracyjnej jak się nazywają? nie mogę nazwy skojarzyć: ( fat boy ma rację lampki to pewnie nowe kupię jedną rdza od środka zjadła pewnie nikt tam nie zaglądał

ja płaciłem chyba z 20 zł za jedną około

Do rejki napisz do bidzio1 chyba niech wyśle Ci moduł ledowy i robi robote o wiele niż ledy z allegro

Opublikowano

A właśnie, co polecacie na postojówki?

Opublikowano
A właśnie, co polecacie na postojówki?

miałem takie jak michał wstawił:

Żarówka led T4W BA9S 5 x 5050 SMD xenon look (4153939976) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale po pewnym czasie i tak albo mruga albo przestają działać czy coś także chyba nie ma z tej serii dobrej żarówki

Opublikowano

Generalnie przepalały się. Kumpel rozwiązał ten problem. Już teraz nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale chyba o to że one są na 12V a w układzie jest ponad 14V bo przecież chodzi alternator. Wstawił rezystory i chyba do dzisiaj chodzą.

Opublikowano

Powitać Pany. Za tymi zdjęciami to się chyba nie doczekamy. :decayed:

Ps: Tak to jest jak się woła profesjonalnego fotografa. Kolejki 2 tygodniowe nie liczcie na foty wcześniej. :grin:

Opublikowano

Ps: Tak to jest jak się woła profesjonalnego fotografa. Kolejki 2 tygodniowe nie liczcie na foty wcześniej. :grin:

Dariusz przerabia foty nam :kox:

Opublikowano

Rafał jedz do Łosia ja od niego brałem na postój ledy BOSMA i swieca mega nic nie mruga 12 zł kpl :wink:

Opublikowano
Rafał jedz do Łosia ja od niego brałem na postój ledy BOSMA i swieca mega nic nie mruga 12 zł kpl :wink:

A jak długo je masz? Kiedyś jakieś miałem. Padły o miesiącu. Kumpel ma te same, ale dał chyba jakiś rezystor albo stabilizator i od roku jeździ bez problemu.

Opublikowano

Przeszło pół roku :wink:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Foty będą na święta wiec nie stresuj sie prezent dostaniesz :wink:

Opublikowano

Na święta to mi możesz królika przywieźć :grin:

Opublikowano
Na święta to mi możesz królika przywieźć :grin:

lucy-kroliczek-pinder-playboya.jpeg:naughty: