xsebo1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zwolnienie od psychiatry najlepsze, 100% wypłacają i depresji nie są w stanie zdiagnozować nawet na komisji. Na czarno można sobie gdzieś robić i kasa leci Jak byś miał problem ze zwolnieniem to zapisz się na ul. PCK w przychodni do Jaworskiego. Do leczenia się nie nadaje, ale receptę da jaką chcesz i zwolnienie. Na dzień dobry pyta się jak panu pomóc
darek995 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Tak zwolnienie albo na plecy albo od psychiatry. A najlepiej od psychiatry 100% pewności
Sylwek A 4 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Powitać ją myślę że muszę pana zendlewicza odwiedzić. : ) i dwa tygodnie wziąć na plecy a da mi bez problemu.
xsebo1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Kręgosłup to już oklepane, chroniczne zwichniecie barku czy kolana jest lepsze. Lekarz powinien doradzić
jaku8891 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Witam panowie, macie kogoś dobrego kto okleja auta? dzisiaj próbowałem okleić lusterka, jestem cierpliwy, ale już mnie ch.. brał.Mam na mysli folię termoplastyczną Edytowane 27 Lutego 2015 przez jaku8891
P1RAT Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam panowie, macie kogoś dobrego kto okleja auta? dzisiaj próbowałem okleić lusterka, jestem cierpliwy, ale już mnie ch.. brał.Mam na mysli folię termoplastyczną Mam gościa który okleja auta ale nie podaje numeru kontaktowego osobom nieznanym wiec jedynie kontakt przeze mnie albo po ugadaniu z nim
darek995 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam panowie, macie kogoś dobrego kto okleja auta? dzisiaj próbowałem okleić lusterka, jestem cierpliwy, ale już mnie ch.. brał.Mam na mysli folię termoplastyczną Mam gościa który okleja auta ale nie podaje numeru kontaktowego osobom nieznanym wiec jedynie kontakt przeze mnie albo po ugadaniu z nim To kokosów nie zbije w interesie
jaku8891 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Jakiś spot dzisiaj? Może Ferio myjka wulkanex??
P1RAT Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pogoda ładna ale znając życie to nikt nie wpadnie Mi znowu ucieka woda w aucie.. przez około 2 tyg ubyło pół litra może troche mniej. Wcześniej też uciekała woda tyle,że po całym dniu nic nie było. Padł oring na króćcu. Zrobiliśmy podmiankę tzn. uszczelniliśmy króciec swoimi sposobami ale cieknie nadal. Jakieś pomysły ? Wiem,że może być tego sporo bo sam mam opcji z kilka w głowie. Może być króciec,łącznik nagrzewnicy, nagrzewnica, sparciałe przewody, uszczelka.. ( OBY NIE ) itd...
fatboy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pogoda ładna ale znając życie to nikt nie wpadnie Mi znowu ucieka woda w aucie.. przez około 2 tyg ubyło pół litra może troche mniej. Wcześniej też uciekała woda tyle,że po całym dniu nic nie było. Padł oring na króćcu. Zrobiliśmy podmiankę tzn. uszczelniliśmy króciec swoimi sposobami ale cieknie nadal. Jakieś pomysły ? Wiem,że może być tego sporo bo sam mam opcji z kilka w głowie. Może być króciec,łącznik nagrzewnicy, nagrzewnica, sparciałe przewody, uszczelka.. ( OBY NIE ) itd... Pomysł jest jeden dokładnie sprawdzić cały układ
P1RAT Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pogoda ładna ale znając życie to nikt nie wpadnie Mi znowu ucieka woda w aucie.. przez około 2 tyg ubyło pół litra może troche mniej. Wcześniej też uciekała woda tyle,że po całym dniu nic nie było. Padł oring na króćcu. Zrobiliśmy podmiankę tzn. uszczelniliśmy króciec swoimi sposobami ale cieknie nadal. Jakieś pomysły ? Wiem,że może być tego sporo bo sam mam opcji z kilka w głowie. Może być króciec,łącznik nagrzewnicy, nagrzewnica, sparciałe przewody, uszczelka.. ( OBY NIE ) itd... Pomysł jest jeden dokładnie sprawdzić cały układ Sprawdzony i cieknie z powrotem z króćca. Czyli domowe sposoby się nie sprawdziły pod autem mokro i kapie. Więc króciec do wymiany.
fatboy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pogoda ładna ale znając życie to nikt nie wpadnie Mi znowu ucieka woda w aucie.. przez około 2 tyg ubyło pół litra może troche mniej. Wcześniej też uciekała woda tyle,że po całym dniu nic nie było. Padł oring na króćcu. Zrobiliśmy podmiankę tzn. uszczelniliśmy króciec swoimi sposobami ale cieknie nadal. Jakieś pomysły ? Wiem,że może być tego sporo bo sam mam opcji z kilka w głowie. Może być króciec,łącznik nagrzewnicy, nagrzewnica, sparciałe przewody, uszczelka.. ( OBY NIE ) itd... Pomysł jest jeden dokładnie sprawdzić cały układ Sprawdzony i cieknie z powrotem z króćca. Czyli domowe sposoby się nie sprawdziły pod autem mokro i kapie. Więc króciec do wymiany.Tylko nie kupuj zamiennnikow typu topran lub tym podobne [emoji1]
fatboy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) powinno być ok i pamietaj o oringach nowych Edytowane 1 Marca 2015 przez fatboy
Rekomendowane odpowiedzi