xsebo1 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Powitać Cena nowego w Aso nie powinna zabić część ma numer 037 121 132 B koszt 55,46 w Aso. Papierem 1000 przetrzeć do gołego metalu i zapomnisz o dolewaniu wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Powitać Cena nowego w Aso nie powinna zabić część ma numer 037 121 132 B koszt 55,46 w Aso. Papierem 1000 przetrzeć do gołego metalu i zapomnisz o dolewaniu wody Jutro podjadę się zapytać jak to wygląda w intercarsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 piłem o 5:30 za pół godziny następna. Wolne masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W pracy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 http://autowanda.pl/?page=catalog/car_select&cat[cmf]=2ea&cat[cmo]=3e2&cat[cve]=14ec&offset=&sort=#kategorie Łapcie dobra stronka i przydatna jakby ktoś szukał części do swojej audicy.. Ja się naszukałem głupiego seryjnego kodu z króćca bo nie wiedziałem czy idzie jednoczujnikowy czy dwu a tu wszystko znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Powitać panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 bry pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 pozdroquattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nowe Hallo do zderzaka od ESY przyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Michaś tez cos takiego bede pakował w kratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Michaś tez cos takiego bede pakował w kratki Musiałem kupić inne bo te mi pekły soczewki od mrozu a te widze ze do ESY wsam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Michaś tez cos takiego bede pakował w kratki Musiałem kupić inne bo te mi pekły soczewki od mrozu a te widze ze do ESY wsam raz bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Bartek te ledy do piz*... w hallo jeden sie kopcił a zwykła żarówka świeci ok nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 U mnie króciec Febi kupiony i zamontowany + dzisiaj kupiłem uszczelkę pokrywy zaworów.. Teraz trzeba porobić tarcze + klocki przód i tył oraz dolny wahacz na przodzie od pasażera bo jebła tulejka. Potem w kolejności rozrząd i w między czasie jakieś mody.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jakie masz heble na przodzie ? Moge ci opylić po taniości moje 288 Ferrodo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Powitać panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi