darek995 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Bartek w srode masz czas ba wydech ? Kiedyś gadalismy przez tel ogarnij do mnie SMS . Klientela rośnie w sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Bartek, rozrząd dał byś rade jutro mi zrobić? W środę jadę do Szczecina pracować w końcu 8 lat ma mój rozrząd, najwyższy czas wymienić Jutro nie dam rady choc bym chciał bo mam inna robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Powitać panowie ją dziś mechanizm wycieraczek wymienialem i byłem na zakupach przy okazji. Bartek ty dziś tak szybko fajrant miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Kosmetyki zamowione SHINY GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Bartek, rozrząd dał byś rade jutro mi zrobić? W środę jadę do Szczecina pracować w końcu 8 lat ma mój rozrząd, najwyższy czas wymienić Jutro nie dam rady choc bym chciał bo mam inna robote To lipa, gdzie mi ktoś ogarnięty rozrząd zrobi niedrogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Co tam Michał zamówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Co tam Michał zamówiłeś Justro wstawie foto jak wg przyjdzie bo troszke tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 I tak pozniej jak sie skoncza zmienisz Michal na inne tez tak mialem ale kosmetyki ok w tej grupie i cenie nie ma lepszych. A teraz mam qwarz na lakierze i jedyny wydatek to rekawica do mycia, szampon i quick detailer Tapniete z Galaxy Taba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 I tak pozniej jak sie skoncza zmienisz Michal na inne tez tak mialem ale kosmetyki ok w tej grupie i cenie nie ma lepszych. A teraz mam qwarz na lakierze i jedyny wydatek to rekawica do mycia, szampon i quick detailer Tapniete z Galaxy Taba Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Bartek, rozrząd dał byś rade jutro mi zrobić? W środę jadę do Szczecina pracować w końcu 8 lat ma mój rozrząd, najwyższy czas wymienić Jutro nie dam rady choc bym chciał bo mam inna robote To lipa, gdzie mi ktoś ogarnięty rozrząd zrobi niedrogo? W krzymowie tam gdzie byliśmy mogę ogarnąć ile itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Na flachę da jak po znajomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Flacha to by się przydała na mojego wyrwanego zęba.. Ból niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Rozrząd wymieniony, Bronek z osady ogarnął 150 zł w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 paczka już dotarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 paczka już dotarła No to my z Rafałem do Michała na detajling jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 paczka już dotarła No to my z Rafałem do Michała na detajling jedziemy. To dopiero początek kosmetyków po wypłacie druga partia polecam sklep http://www.deepgloss.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To co tam kupiłes? I kupujesz? Bo ja mam: 1. Szampon SiO2 2. Quick detailer 3. Wosk do felg 4. Dressing kokpitu 5. APC 6. Plyn do szyb ShinyGarage 7. Preparat do lamp Megsa 8. Pasty do Alu/ chrom itp 9. Krem do skóry shiny 10. Środek do czyszczenia skory 11. Jakieś kiepskie czernidło do opon Co wiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 paczka już dotarła O my good, żona nie ma tylu kosmetyków co twoja audica Myślę że jesteś pozytywnie zakręcony [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To co tam kupiłes? I kupujesz? Bo ja mam: 1. Szampon SiO2 2. Quick detailer 3. Wosk do felg 4. Dressing kokpitu 5. APC 6. Plyn do szyb ShinyGarage 7. Preparat do lamp Megsa 8. Pasty do Alu/ chrom itp 9. Krem do skóry shiny 10. Środek do czyszczenia skory 11. Jakieś kiepskie czernidło do opon Co wiecej ? 1 Blittz Blow Dry - zmiekczacz wody i nie zostawia zacieków 2 Pink Gloss - szampon 3 EF Wheel - do felg 4 Interior Quick - do platiku , winylu i gumy 5 Bee's Knees - wosk 6 Cleaner - tapicerka 7 Perfect Glass - do szyb 8 Mainz Bri 10 - tez do szyb 9 Praboy's Natty's Blue - wosk na końcowy efekt po myciu 10 zapach california cherry A w planach jeszcze : 1 Collinite 476S wosk 2 do opon coś z shiny 3 aplikator do opon i coś jeszcze może wpadnie przy szukaniu paczka już dotarła O my good, żona nie ma tylu kosmetyków co twoja audica Myślę że jesteś pozytywnie zakręcony [emoji6] Na seznon Seba starczy chyba Zakręcony i to jak nie długo składam wszysko bo lezy i detaling Siema z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi