Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

Pany z przodu zderzak od S a z tyłu od RS to bedzie jakoś wygladac czy nie zabardzo :whistling: czy zostawic z tyłu ten z pomalowana dokładka pod kolor :naughty:

Moim zdaniem nie rób ulepa albo całą s albo rs żeby to miało ręce i nogi a nie

Wysłane z mojego ST26i

Całą S robimy :naughty: na allegro jakis zderzak sie rzucił w oko i tak oblukałęm go ;D

Zderzak tylny AUDI RS4 99-01 SEDAN (3693574326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Kup sobie zderzak tył S i do tego progi a zrobisz kox'a :wink: ten zderzak tył to nie RS bo takich nie było ( no oprócz NOSBA). To jakiś albo ulep albo jakiś pakiet stylistyczny nie wiem jak te "kratki" by pasowały do tyłu. A i jeszcze jedno jak RS to poszerzamy auto !! :grin:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

btw

to co będzie coś jutro?

Chyba że chcesz przyjechać do nas :D

wykute w kamieniu

+1 ;)

Wysłane z mojego ST26i

---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

Dobra Panowie miałem w sumie z wami pogadać o tym na zlocie ale że nie udało się to tu napisze.

W związku że jest nas ilu nas jest czyli tacy aktywni Darek Rafał Michał czasami Norbert Ja również i czasami niektórzy to mam propozycję.

Chciałbym utworzyć grupę VAG Słupecko-Konińską. Na Facebooku utworzyłbym grupę i może poprzez to rozkręcić trochę ludzi ekipę.

Jak widać u nas nie ma zbyt dużego zaangażowania także słucham waszych wypowiedzi na temat mojego pomysłu :whistling:

Dzisiaj jak byłem w koninie to gadałem z chłopakami z klubu a6 z konina i okolic także może coś ogarniemy a3 też gadałem przez CB także może ekipa jakaś się zbierze ciekawa :naughty: