Michu B5 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Pany z przodu zderzak od S a z tyłu od RS to bedzie jakoś wygladac czy nie zabardzo czy zostawic z tyłu ten z pomalowana dokładka pod kolor Moim zdaniem nie rób ulepa albo całą s albo rs żeby to miało ręce i nogi a nie Wysłane z mojego ST26i Całą S robimy na allegro jakis zderzak sie rzucił w oko i tak oblukałęm go ;D Zderzak tylny AUDI RS4 99-01 SEDAN (3693574326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 +1 wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kup sobie zderzak tył S i do tego progi a zrobisz kox'a ten zderzak tył to nie RS bo takich nie było ( no oprócz NOSBA). To jakiś albo ulep albo jakiś pakiet stylistyczny nie wiem jak te "kratki" by pasowały do tyłu. A i jeszcze jedno jak RS to poszerzamy auto !! ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- btw to co będzie coś jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No właśnie spocimy czy nie wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 To może tak 16 ferio pasuje ? wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 pasuje ale co znowu 3 auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Co zrobić na siłę nie zaciagniesz wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 dziś beze mnie czekam za gratami by poskładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 to nie ma sensu byście jechali z Słupcy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Czyli spot odwołany? Wysłane z mojego ST26i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Na to wygląda wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Czyli ekipa znowu się rozkruszyla ;/ Wysłane z mojego ST26i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chyba że chcesz przyjechać do nas wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chyba że chcesz przyjechać do nas wykute w kamieniu +1 Wysłane z mojego ST26i ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- Dobra Panowie miałem w sumie z wami pogadać o tym na zlocie ale że nie udało się to tu napisze. W związku że jest nas ilu nas jest czyli tacy aktywni Darek Rafał Michał czasami Norbert Ja również i czasami niektórzy to mam propozycję. Chciałbym utworzyć grupę VAG Słupecko-Konińską. Na Facebooku utworzyłbym grupę i może poprzez to rozkręcić trochę ludzi ekipę. Jak widać u nas nie ma zbyt dużego zaangażowania także słucham waszych wypowiedzi na temat mojego pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jestem za wykute w kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 też jestem za bo zawsze to poszerzenie horyzontów poza audi, nowi ludzie więcej gęb do gadania. tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Też jestem za Dobrze gada polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Michal miales kiedys bmw? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzisiaj jak byłem w koninie to gadałem z chłopakami z klubu a6 z konina i okolic także może coś ogarniemy a3 też gadałem przez CB także może ekipa jakaś się zbierze ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi