Max04 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Witam oto moje audi moje dalsze plany to zrobić glebę proszę doradzić o ile obniżyć zależy mi na tym żeby nie szurać po jezdni ale żeby miało to wygląd
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 1. Zmienić lampy 2. Założyć ori grill, albo chociaż jakos znaczek OOOO 3. wywalic tego mugena 4. pokrowce out 5. felga I bedzie inne auto:whistling:
Max04 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki też mi się podoba dalsze plany będą tylko z tym obniżeniem ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ---------- Zgadzam się z tobą znaczek no biało planuję i felgi stalowe też na biało a na lato alu
pepik Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Zaraz się zacznie Sam ją tak "zmodziłeś" czy taką już kupiłeś? Zacznij od jakiegoś alu zanim zaczniesz myśleć o glebie.
Max04 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 Zgadzam się z tobą znaczek no biało planuję i felgi stalowe też na biało a na lato alu ---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- alu to na lato plany a teraz na biało felgi stalowe i znaczek a pomysł jam taki miałem
Duds Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jak chcesz to mam znaczek luzem:naughty:
PiterA4 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 oprocz tego co pisali ci powyrzej wyje..j ten tlumik koncowy ktory zalatuje honda civic:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi