Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

spryski xenon nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: mam problem ze spryskiwaczami lamp ori xenon w B5 polift 99r do wymiany wiatraka musiałem zdiąc zerzak i odłączyłem wąż od sprysków, po ponownym złożeniu wszystkiego do kupy sprawdzałem czy spryski działają , pompka działała ale płyn nie leciał , działo się tak kiedyś też po zdjeciu zderzaka ale po kilku dniach prób chyba sie odpowietrzyło bo zaczeło pryskac do w/w sytuacji z wiatrakiem pompka działała , myslałem że też sie odpowietrzy po kilku próbach ale niestety przestała działac :kwasny: sprawdziłem prad dochodzi do pompki , podłączona na krótko do aku spawa styki wiec kupiłem nową 80 zł zapomniałem nazwę na V czy W podłaczyłem i nowa działała ale po złożeniu wszystkiego czyli nadkola i koła wcześniej zalałem wody żeby płynu nie marnowac na próby , było słychac działającą pompkę i inną prace jak zaciagneła wodę dysze lamp podnosiły się (oczywiście przy włączonych światłach drogowych) ale woda nie pryskała , przy przytrzymaniu ręką dyszy uniesionej pod ciśnieniem zamiast sie schowac były uniesione i wtedy jak druga osoba włączała spryski woda pryskała na lampy ,po kilkukrotnych próbach po właczeniu dysze tylko sie podnosciły i nie pryskały ale jak sie podniosły i były utrzymane w górze - wtedy ponowne włączenie sprysków woda pryskała na lampy :facepalm: prób było kilkanaście z odstępami żeby nie spalic pompki ale słychac było że słabnie aż przestała działac, woda dolewana praktycznie co chwila po komunikacie na fisie że mało płynu :facepalm: nie wiem czym tłumaczyc

- słabe ciśnienie pompki że nie dawała rady?

-zapowietrzony układ?-ew jak odpowietrzyc??

-zagięty wąż podczas montażu zderzaka? raczej wszystko jest jak było ale kto wie ??

co o tym myślicie ? jezdzic się da ale wiadomo że pownno działac :decayed:

Opublikowano

- słabe ciśnienie pompki że nie dawała rady? pompka albo działa albo nie

-zapowietrzony układ?-ew jak odpowietrzyc?? metodą prób

-zagięty wąż podczas montażu zderzaka? raczej wszystko jest jak było ale kto wie ?? sam musisz to sprawdzic

Opublikowano
  • Autor
- słabe ciśnienie pompki że nie dawała rady? pompka albo działa albo nie

-zapowietrzony układ?-ew jak odpowietrzyc?? metodą prób

-zagięty wąż podczas montażu zderzaka? raczej wszystko jest jak było ale kto wie ?? sam musisz to sprawdzic

wyczerpująca odpowiedz :facepalm:

dziekuje-liczyłem na coś bardziej konkretnego

pozdrawiam