Jarek882 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie jak podłączyc mp3, telefon na jacka pod radio concert. czytalem gdzies ze kostka aux i do tego jack. jak ktos moze to niech podesle mi aukcje z czyms takim. Teraz aktualnie radio mam podpiete do zmieniarki której nie mam bo poprzedni wlasciciel wyjął. w aucie tez powinna byc navi która tez wyjął. z góry dzieki za pomoc! Pzdr! edit. teraz aktualnie posiadam kasete z kabelkiem ale jakość jest tragiczna..
jarek_ns Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Potrzebujesz coś takiego Adapter AUX-IN VW, AUDI, SEAT, MFD (2699521707) - motoAllegro W dziale sprzedam gość robi takie i sprzedaje taniej niż na allegro. Ewentualnie jak chcesz to możesz podpiąć emulator zmieniarki i wtedy masz mp3 z karty SD lub USB ze sterowaniem z radia a nie dodatkowego odtwarzacza.
tomekSSK Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Kolega DeeJay_Kill robi takie emulatorki. Sam mam u siebie taki emulatorek i jestem zadowolony. http://a4-klub.pl/sprzedam-22/emulatory-zmieniarki-aux-in-podlaczenia-mp3-telefonu-radia-audi-49zl-191756/
Rekomendowane odpowiedzi