Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie urządzenie wielofunkcyjne w przedziale 200-300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego w przedziale cenowym 200-300 zł.

Ostatnio miałem HP F370 bardzo fajnie się sprawowało, ale w końcu urządzenie "padło".

Chodzi mi o niskie koszty eksploatacji, tak abym mógł sobie sam napełniać kartridże. Miałem urządzenie canona i tam się nie dało napełniać pojemników, miało jakiś specjalny chip, który to uniemożliwiał.

Co polecicie? dalej korzystać z HP czy spróbować czegoś innego?

Opublikowano

polecam firmę brother koszt jednego kartridza to 3zł

Opublikowano

Tylko w Brotherach jest ten minus że jak się tylko jeden tusz skończy to od razu trzeba go wymieniać bo drukarka staje. Fakt można kupić w zapas, ale zawsze jest to trochę uciążliwe. Stosowanie tych najtańszych zamienników (w szczególności u osób które drukują raz kiedyś) często kończy się uszkodzeniem głowicy, która w brotherach jest wewnątrz a nie tj. w HP na pojemnikach.

Ja polecam urządzenie HP Ink Advantage >> HP Deskjet Ink Advantage New K209g (CV035A) - sklep Centrum Druku (model powoli się starzeje, więc może coś wyhaczysz do 300 zł) z tuszami 703, które są tanie i dość wydajne.

Opublikowano
polecam firmę brother koszt jednego kartridza to 3zł

Dla mnie takie tusze kupują tylko osoby nie dbające o sprzęt. Akurat handluje komputerami , drukarkami (również alle) itd., oraz zajmuję się serwisem w Łodzi.

Brother w tym przedziale to tylko dcp-j125 lub co bardziej polecam dcp-j315 (posiada wi-fi). Brother daje 3 letnią gwarancję na swoje produkty a porządne tusze kolor 19,5ml, czarny 29ml starczą Ci naprawdę na dużo wydruku a ich koszt to 9zł-15zł szt za Active Jeta (wybrane najlepszymi zamiennikami na rynku za jakość tuszu zbliżonego do oryginału).

Tak jak pisał Janekx tanie tusze zapychają głowice, a naprawa już kosztuje. Brother posiada też fajną funkcję samoczyszczenia, trzeba ją zostawiać tylko właczoną do prądu i sama ze stanu czuwania bedzie sie raz w tygodniu czyscić. Sprzedaję ok 15 drukarek brothera tygodniowo co daje jakieś 60 miesięcznie. Drukarka Brothera z reklamacją pojawia się jakieś raz na trzy miesiące, a może nawet nie.

Hp mają krótką gwarancję i małe pojemności tuszu.

Opublikowano

ja mam brothera juz 4 albo 5 rok (dcp 145c), kupuje tusze po 2,30 zł i jeszcze nie słyszałem o jakiś problemach z głowicami itp.

brat ma, szef i wielu innych znajomych podobne modele i też jakoś nic się z nimi nie dzieje, a urządzenie jak najbardziej polecam.. chociaż czyszczenie potrafi się włączyć w niedziele o 6 rano to wtedy mam ochote je wypierd*lić za okno :decayed:

Opublikowano

do mnie sporo brotherów wpada do serwisu. Ale tj piszę erosito na dobrych zamiennikach działają dobrze.

Opublikowano

brothera nie znam ale ten hp w linku Janekx dobrze się sprawuje

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem HP Deskjet Ink advantage 2515 za 220 zł super się sprawuje. Napełniacze też nie są drogie. Zobaczymy jak się ułoży współpraca;)