Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana paska! Proszę o szybką odpowiedz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze swoim Audi. Pękł mi pasek ten który napędza alternator i resztę osprzętu. Mam silnik 1.9TDI AVG 110KM i prośba polega na tym czy może ktoś z was podać mi oznaczenie paska jak i długość, bo w sobote byłem 4 razy w sklepie motoryzacyjnym i za kazdym razem za długi albo za krótki mi wciskali. Proszę o odpowiedz gdzyż w poniedziałem z samego rana bym go wymienił i znów cieszył się jazdą;) Pozdrawiam Przemek.

Opublikowano

5 PK 1592 i nie ma innej opcji. Na klimie 4 PK 855

Obstawiam, że źle go zakładasz.

Opublikowano

witam obstawiam ze zle zakladasz ja wczoraj po wymianie rozrzadu tez zakladalem i byl za krotki:grin:ale przed demontarzem zrobilem zdjecie spojzalem i okazal sie dobry:)

Opublikowano

trzepotanierolek.jpg

Tu masz układ pasków klimy i osprzętu w Twoim silniku

---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

55daeb3f3dc70e42.jpg

Opublikowano

koledzy kupujcie pasek firmy continental.. ja kupowalem gates i jakis inny to mi strzelalo z niego a napinacz skakal jak glupi.. dopiero kupilem continental i jak reka odjal.. do dzis silnik cichutko chodzi...

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje koledzy za podpowiedzi! Pasek juz założony auto śmiga :) paski wszytskie continental-a ;) Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
koledzy kupujcie pasek firmy continental.. ja kupowalem gates i jakis inny to mi strzelalo z niego a napinacz skakal jak glupi.. dopiero kupilem continental i jak reka odjal.. do dzis silnik cichutko chodzi...

Co ma jakość nowego paska do skakającego napinacza? Założe sie że źle go założyłeś, zjechał o jeden rowek i blokował się, stąd trzaski napinacza, wiem co pisze;-)

Bardzo łatwo idzie źle go założyć, myśląc że "siadł". Kiedyś zakładałem na szybko i... dobrze siadł. Pochodził chwilkę normalnie i mi go dosłownie WYPLUŁO :grin: Wyleciał górą :grin: Pasek był ok, montażysta zbyt prędki.

Sorki za off.