sebco Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Witam Miałem orginalnie Chorus - lecz problem z głośnością. Więc kupiłem Concert Plus Blaupunkt i gra znacznie gorzej niż Chorus. Wiec jakość dzwieku jest gorsza. Zauważyłem też że gorsza jest czułość na stacjach radiowych co też sie odbija na jakości dzwięku. Czy można coś przestawić VAGiem by było lepiej? Czyli tak samo jak na Chorusie to też Blaupunkt Własnie byłem pogrzebać VAGiem i nic. Zmieniałem różne ustawienia Software Coding (mam 00201) Co to są za ustawienia Work Shop Code? (mam 63251) Może dobrym pomysłem było by włożyć na chwilę starego Chorus zobaczyć jakie są tam ustawienia i dać takie same w Concert?
krzyh72 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam. I co poradziłeś sobie z tym radiem. Pytam bo w moim chorusie wysiada regulacja głośności i myślę też wymienić ma concerta plus. Dzięki za info.
sebco Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 dałem spokój. Jedynie co kupiłem adapter jako zmieniacz i mogę muzyki słuchać zewnętrznrgo źródła po mini jacku.
edward06 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Miałem ten sam problem i udało mi się zmienić to kodowaniem. Proponuje w CONCERTA kodowanie 01201. Sprawdź co się stanę i pochwal się na forum:)
Rekomendowane odpowiedzi