Tabasko Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 kolejny planuję A6 C6 napewno będzie bardziej na wypasie:decayed: ale to może za jakieś dwa lata hehe:wink: poza tym nie jest tak najgorzej jak mówisz.. nic mi nie brakuje w B6, czasem moze tempomatu. Nie mam zamiaru też ingerować i zmieniać soczewek na xenon itp, najnormalniej w życiu nie chce mi się. Kolejna sprawa to kupić zadbany nie kombinowany model Audi już bez znaczenia jaki to naprawde wyzwanie...a pod tym względem mój jest królem:wink: Pzdr
kudalty66 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 fajne autko, super że sam chętnie bym z Q pośmigał, niestety mam ośkę, planujesz virusa???, zobacz w moim profilu wykres, ja u Witka Rogala robiłem, o której jestes na mieście, trzeba się wreszcie spotkać, coraz więcej klubowych A4 w miescie się wreszcie robi,
Tabasko Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzieki za ocenkę Q mam pierwszy raz, więc ta zimą będzie tą zimą kiedy bede jeżdził po śniegu z napędem 4x4 po raz pierwszy, zapewne będzie fajnie hehe:decayed: wirusa planuje najpóźniej w lutym prawdopodobnie w Fabryce mocy W Radomiu jestem prawie codziennie więc jakaś ustawka mile widziana, a może w końcu zrobimy jakiegoś spota grudniowego? Muszę się jeszcze postarac o klubiwe ramki:wink:
Bielun22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 fajne autko, super że sam chętnie bym z Q pośmigał, niestety mam ośkę, planujesz virusa???, zobacz w moim profilu wykres, ja u Witka Rogala robiłem, o której jestes na mieście, trzeba się wreszcie spotkać, coraz więcej klubowych A4 w miescie się wreszcie robi, widzisz kudlaty musisz zawiesic tą sprzedaz swojej:D ja proponuje spota 21 grudnia . a furka zacna!! graty!!!
kudalty66 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dzieki za ocenkę Q mam pierwszy raz, więc ta zimą będzie tą zimą kiedy bede jeżdził po śniegu z napędem 4x4 po raz pierwszy, zapewne będzie fajnie hehe:decayed: wirusa planuje najpóźniej w lutym prawdopodobnie w Fabryce mocy W Radomiu jestem prawie codziennie więc jakaś ustawka mile widziana, a może w końcu zrobimy jakiegoś spota grudniowego? Muszę się jeszcze postarac o klubiwe ramki:wink: ja bym nie ryzykował chipa robić u nas, do witka masz niedaleko do wawy, a zadowolony i pewny napewno bedziesz,. na wiosnę zawieszenie 1BE -20 sobie szukaj od razu bedzie lepiej,.
Tabasko Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzieki za ocenkę Q mam pierwszy raz, więc ta zimą będzie tą zimą kiedy bede jeżdził po śniegu z napędem 4x4 po raz pierwszy, zapewne będzie fajnie hehe:decayed: wirusa planuje najpóźniej w lutym prawdopodobnie w Fabryce mocy W Radomiu jestem prawie codziennie więc jakaś ustawka mile widziana, a może w końcu zrobimy jakiegoś spota grudniowego? Muszę się jeszcze postarac o klubiwe ramki:wink: ja bym nie ryzykował chipa robić u nas, do witka masz niedaleko do wawy, a zadowolony i pewny napewno bedziesz,. na wiosnę zawieszenie 1BE -20 sobie szukaj od razu bedzie lepiej,. Miałem na myśli Fabrykę mocy w Lublinie.... ????
Bielun22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 widze ze po bandzie idziesz kolego:thumbup1: bede w Pl w lipcu to musimy sie zgadac...
Tabasko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ano jasne ze trzeba sie zgadzac, kilku z Radomia znam, z Poznania tez a my z jednego miasta i sie nie poznalismy hehe. Pisz jak będziesz
?uki1984 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Bedzie syto:decayed: czekam na dalszy rozwoj wydazen:wink:
Kwinto69 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 miałem zagadać ale widziałem z tym parkowaniem to odbiłem:decayed:
Tabasko Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 mogłeś, wjechałem na stokrotkę postałem z minutkę zawróciłem i stanąłem tam z boku bo nigdzie nie było miejsca
Tabasko Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 spoko, chyba że kiedyś może podskocze na jakiego spota w końcu
Rekomendowane odpowiedzi