Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] El.otwierane szyby tylne i navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie czy w Audi A4 B6 tych z roku 01/02 jest jakaś zasada że w takiej wersji silnikowej są tylko z przodu a w takiej z przodu i z tyłu?W temacie Audi A4 nie jestem obeznany więc nie wiem czy w ogóle jakaś taka zasada panuje.

I jeszcze mam pytanie o Nawigacje w jakich wersjach były montowane a w jakich nie?

Opublikowano

Wszystko zależy od wyposarzenia jakie Ktoś sobie zażyczył :)

Inaczej jak skonfigurował przy kupnie nowego w salonie A4

Opublikowano

No waskipl wytłumaczył Ci :th: chyba bo ja nie wiem jak z navi było :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Czyli jak się kupowało B6 to przed kupnem każdy sobie wybierał co chce mieć w autku a co nie?Nie było produkowane seryjnie na takiej zasadzie że dana wersja silnikowa miała np 4x el szyby klime automat itp?

Bo chodzi mi o to że niektórzy sprzedawcy na necie dają takie zdjęcia w większości że trudno zauważyć czy bryka ma 4 czy 2 el szyby. A i w opisach też nic o tym nie piszą a że autko będę chciał brać z Niemiec to zanim pojadę do człowieka który mi je sprowadzać będzie to chce mieć już parę ofert do zaproponowania :) a Niemcy raczej mają głęboko wysyłanie innych zdjęć auta :/

Opublikowano

Tak są pewne seryjne pakiety wyposarzenia,ale do kazdego można wszystko dokupić.Oczywiście zależy też od kraju gdzie auto zostało kupione :)

Opublikowano

Czyli jak się kupowało B6 to przed kupnem każdy sobie wybierał co chce mieć w autku a co nie?Nie było produkowane seryjnie na takiej zasadzie że dana wersja silnikowa miała np 4x el szyby klime automat itp?

Widziałem kilka wersji orginalnych s line :kox: z korbkami z tyłu :wink4:

Opublikowano

Ja tak mam :polew: :polew:

Opublikowano

Nom :naughty: a ma orginał s line :cool1: zresztą bardzo łandy :kox::naughty: :drool:

Opublikowano

Nom :naughty: a ma orginał s line :cool1: zresztą bardzo łandy :kox::naughty: :drool:

przeciętne A4 :mysli:

Opublikowano

Szukając A4 zdecydowanie częściej spotykałem wersje z korbkami z tyłu niż z elektrycznością. Albo trzeba było sporo dopłacić za prąd z tyłu albo zdecydowanie częściej A4 jeździ się jedynie z przodu ;)

Opublikowano
  • Autor

Aha no to skoro tak to dzięki chłopcy :) To teraz mi powiedzcie czy jeśli miałbym 2x el szyby to czy mógłbym sobie dorobić jeszcze taki bajerek do tych z tyłu? I jaki mógłby by być ew koszt takiego udogodnienia?

Opublikowano

Tak możesz.koszt poszukaj na allegro podnośników modułu i fachowca :)

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item378372197_podnosniki_szyb_drzwi_tylnych_audi_a4_avant_1996.html takie by np pasowały? Bo tak patrze na cenę takiego bajerku do innych aut i nie jest to drogie natomiast fachowiec może wziąć trochę za montaż.

Tak ale jecze dochodzi tapicerka tył x2 :gwizdanie: kable :cool1: przednia tapicera od kierowcy też ponieważ masz na dwie szyby sterowanie a tu trzeba na 4 szybki i blokada szyb :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Tapicerki też są tylko okablowanie za bardzo nie wiem co wstukać ale na razie nie ma co szukać dziury w całym będzie stało autko u mnie na podwórku to będziemy myśleć a na razie dziękuję za porady :)

Opublikowano

Tapicerki też są tylko okablowanie za bardzo nie wiem co wstukać ale na razie nie ma co szukać dziury w całym będzie stało autko u mnie na podwórku to będziemy myśleć a na razie dziękuję za porady :)

A widziałes że to jest manual ??? a nie elek. tak czekałem co powiesz :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem o co dokładnie ci chodzi ale na moto allegro widziałem gościa który miał do sprzedania komplet 4 drzwi za około 1000 zł bo to licytacja była i były elektryczne bo panel na tych przednich od prawej był większy. A po za tym ja autko będę miał w przyszłym tygodniu albo za dwa bo też nie chce brać pierwszego lepszego Audi tylko żeby miał dobre wyposażenie, zadbany, i maksymalnie jak najmniejszy przebieg. Więc jak już mówiłem będzie Audi będę myślał co i jak :)