Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż czujnika poziomu paliwa z audi a6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam licznik z a6 a czujnik poziomu paliwa z a4 który mi trochę kuleje tzn mam nieszczelność. Postanowiłem zmienić pływak na pływak z audi a6,montował ktoś taki pływak? Na co zwrócić uwagę? Pasuje pływak w otwór czy trzeba jakoś coś zmieniać?

Opublikowano

czujnik będzie pasował tylko jak masz licznik z a6 i czujnik z a4 i pokazuje dobrze paliwo to znaczy że coś we wsadzie licznika lub w czujniku było zmieniane bo czujnik z a4 w zegarach z a6 pokazywał by na odwrót paliwo czyli jak byś miał pełny bak to pokazywał by że nie masz paliwa więc jak teraz wsadzisz czujnik z a6 to może on pokazywać na odwrót paliwo bo znowu trzeba będzie zmienić we wsadzie licznika

Opublikowano
  • Autor
czujnik będzie pasował tylko jak masz licznik z a6 i czujnik z a4 i pokazuje dobrze paliwo to znaczy że coś we wsadzie licznika lub w czujniku było zmieniane bo czujnik z a4 w zegarach z a6 pokazywał by na odwrót paliwo czyli jak byś miał pełny bak to pokazywał by że nie masz paliwa więc jak teraz wsadzisz czujnik z a6 to może on pokazywać na odwrót paliwo bo znowu trzeba będzie zmienić we wsadzie licznika

ja Kolego pływak z a4 przerobiłem tak żeby pokzywał poziom pod licznikiem z a6, ale i tak nie jest zbyt dokładny, a teraz ma nieszczelność to zamiast kupować znów z a4 i przerabiać to kupię od razu z a6

Opublikowano

możesz też założyć z Passata B5 przed FL, podaje takie same wskazania jak pływak z A6

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak ten powinien być ok

Opublikowano
  • Autor

Czy Uszczelka ta czarna duża i nakretka na pływak będzie pasowała od mojej a4 czy muszę kupic razem z uszczelką i nakretką pływak z passata b5?

już wiem że pasuje