wrotekqn Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Witam wszystkich mam problem z moja audiczka a4 1.8 95r mam nadzieje ze mi ktos pomoze. Problem polega na tym ze niedawno prawie zagotowala mi sie audiczka wymienilem termostat i to juz kilka razy pozniej chlodnice i pompe wody. W tym momencie wskaznik temperatury dochodzi do 108 stopni i dalej juz nie pojdzie i tak po chwili stania jak go przygazuje to nawet szybciej otwiera sie termostat widac jak woda wraca do zbiorniczka i silik sie chlodzi do 90 stopni. Wydaje mi sie ze jednak cos jest nie tak chociaz nie grzeje sie bardziej wiec co moze byc nie tak POMOCY!!
Mariusz96 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Termostat jak wkladasz? sprezyna w stronę pompy czy przewodu?
wrotekqn Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Sprzezyna w strone pompy to chyba oczywiste.
Mariusz96 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Termostat jakiej firmy? u mnie się tak zachowywała jak mechanik włożył mi odwrotnie termo.
wrotekqn Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 Termostat jest orginalny juz trzeci wiec napewno nie jest tego wina.
Rekomendowane odpowiedzi