Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AMB] A4 B6 1.8T Quattro Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Wreszcie się udało :radocha:

Od paru dni jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.8T Quattro 2004r z przebiegiem 169ys. Wersja USA ale niby nigdy nie była w stanach co potwierdza VIN.

Wszystko posprawdzane w ASO i wyszło nieźle. Żaden element nie był lakierowany (i mam nadzieje że to się nie zmieni :smiley: ) , przebieg udokumentowany.

Autko zakupione od klubowicza. Poprzedni właściciel (jak widzę na forum) wsadził w te autko sporo serca.

Trochę szczegółów:

• skrzynia biegów manualna 6 biegowa

• alufelgi oryginalne Audi 235/45 R17

• zawieszenie 1BE sports suspension/shock absorption

• kolor srebrny morski jasny metalik (Y7W lake silver)

• ksenony z autopoziomowaniem (8Q3 automatic headlight-range adjustment dynamic (self-adjusting while driving))

• skórzana czarna tapicerka (fotele niestety”naleśniki” bez grzania tyłka :smiley: )

• automatyczna i dwustrefowa klimatyzacja climatronic

• elektrycznie sterowany fotel kierowcy

• elektryczny szyberdach

• tempomat

• homelink

• czujnik zmierzchu oraz dodatkowe oświetlenie czyli wszystkie przyciski, nogi, dół drzwi, opcja podświetlenia po wyjściu z auta itp.

• wewnętrzne lusterko fotochromatyczne z kompasem

• składane lusterka boczne fotochromatyczne

• audio: nawigacja RNS-E TX

• modułu Bluetooth

• kierownica z B7 (2PV leather trimmed sports steering wheel) (mam nadzieje że nie będę testerem czy poducha wystrzeli czy nie :kwasny:)

• rozpoznawanie mowy SDS

• kluczyk Audi z A4 B7

• wymienione wtryski na 320cc, założone TurboInletPipe, Downpipe oraz intercooler FMIC

• program R-performance (MR-Motors) 207KM, 300Nm

To jest moje pierwsze Audi. Jeździ się suuuuper. Jak na razie z autkiem nie dzieje się nic i mam nadzieje ze to się nie zmieni.

Na ta chwile próbuje dogadać się z „Panią SDS” :smiley: i przeszukuje forum we wszystkich tematach w tym np. w jaki sposób uruchomić oglądanie filmów/teledysków w RNS-E. Ale nie mogę się połapać jakie są możliwości bo wydaj mi się ze co post to inny sposób i inne ceny.

Jeśli chodzi o plany to na pewno kiedyś przydałoby się lekkie przyciemnienie szyb, daszek od S i może w odległej przyszłości wymiana foteli.

Pierwszy minmini mod to pozbycie się emblematów z tyłu. Trochę „zasłaniały” ten zgrabny tyłeczek :smiley:

Na szybko foty z ogłoszenia:

C26551031_9a.jpg

C26551031_10.jpg

Opublikowano

zapowiada się zacnie :jerk: chcemy więcej, więcej zdjęć:decayed:

Opublikowano

Fajne autko i te 207KM

Daj więcej fotek