dawid.bary Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam mam Avanta w S-linie z 2003r. dopiero od kilku tygodni, nie wiem ale wydaje mi się że podczas skrcania albo nierównej nawierzchni mam małe luzy na kierownicy, gdy samochód stoi to tego nie czuć tylko podczas jazdy, nie wiem czy to normalne? a druga sprawa podczas skręcania w miejscu, np na parkingu czasami dziwnie piszy. Co jest tego przyczyną i czy mam się czego obawiać?
Klaudek1993 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 a byłeś na trzepakach ? na tych co na przeglądzie sprawdzają ?
czaki22 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 szarpaki jesli juz i tak naprawde to g.. daja, brecha w dłoń i spradzasz
dawid.bary Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 nie jeszcze nie byłem, dopiero mam zamiar go zawieźć na wymianę oleju to mi sprawdzą
SzakalA4 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 to niech ci sprawdzą czy nie masz luzu na maglu. Bo u mnie objawia się tak ze stojąc robiłe szybki ruchy kierą i słyszę stuki. Podczas jazdy na nierównościach samochód dziwnie się zachowuje. Gość ze stacji diagnostycznej obstawia luzy na maglu. Trzepaki dobrze sprawdzą zawieszenie, a może amortyzatory masz do wymiany?
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 na trzepakach to można dywan wytrzepać a nie luzy sprawdzić sprawdźcie zawieszenie, a co Ci piszczy może jakaś rolka zatarta lub pasek do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi