aponski Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam, W zeszłym tygodniu moja żona miała przygode na parkingu i niestety musze wymienić przednie drzwi od strony kierowcy. Rozglądam się za drzwiami używanymi pod kolor mojego lakieru. Czy drzwi od sedana będą pasowały do kombi? Wydaje mi się że tak, ale nie mam pewności. Mam nagłośnienie B&O i zastanawiam się jeszcze, czy głośnik jest takich samych rozmiarów co nagłośnienie standardowe i nie będzie problemu z przekładką? Pozdrawiam
sebul Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Twoja zona, ...no wlasnie, tutaj popelniles blad, dajac jej swoj samochod
aponski Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Cóż mogę powiedzieć ... ochłonąłem już i zastanawiam się jak to naprawić. W ASO wyliczyli mi naprawę na ponad 5 tys. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest wymiana drzwi na używane i naprawa progu.
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Cóż mogę powiedzieć ... ochłonąłem już i zastanawiam się jak to naprawić. W ASO wyliczyli mi naprawę na ponad 5 tys. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest wymiana drzwi na używane i naprawa progu. Pewnie że lepiej jest wymienić drzwi niż te klepać a próg spokojnie do zrobienia zgłosiłeś to na AC i Ci taki kosztorys zrobili
aponski Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Kosztorysu z AC jeszcze nie mam. Jedynie wycenę naprawy w ASO Audi.
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Kosztorysu z AC jeszcze nie mam. Jedynie wycenę naprawy w ASO Audi. ja miałem kiedyś podobną przygodę, zrobiłem tak kosztorys mi wypłacili z AC a kupiłem drzwi używane i jakieś tam elementy. Postawiłem prywatnie auto w ASO i było elegancko do przodu.
Rekomendowane odpowiedzi