tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Czy ktoś może powiedzieć mi gdzie znajduje się antena w A4 B5 ??
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 a jak ją wyjąć bo bardziej o to mi chodziło
duffy Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jest zatopiona w tylnej szybie, tak jak druciki od podgrzewania
duffy Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 a wzmacniacz bodajrze na słupku dokładnie - w słupku C po stronie kierowcy
Klejk Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 o w morde to mnie zaskoczylo... Mozecie cos wiecej podpowiedziec? Bo ja od momentu kiedy mam moja niunie nie pomyslelem ze tam moze ona byc... Bo za radiem nie mam nawet kabla antenowego... Mozecie dokladniej napisac gdzie ona jest.. Ale dokladnie... Albo choiaz jak ja mozna namierzyc? Jak powinny isc kable itd?
duffy Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 kable powinny być normalnie są chyba nawet splecione w jedną wiązkę z zasilaniem radia i instalacją głośników. zdejmij osłonę słupka za tylnym oparciem po stronie kierowcy to zobaczysz czarną kostkę (wzmacniacz) i z niego wychodzący kabel podłączony do szyby
Rekomendowane odpowiedzi