onzo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam Panowie.. Chciałem przedstawić problem otóż podczas odpalania mojego autka czasem podkreślam czasem choć ostatnio coraz częściej zdarza się tak że rozrusznik robi znane "cyk" i po balecie... czasem pali od strzała a czasem tak i mogę tak czasem 2-5 razy "cyknąć" i później odpali... nie ma na to wpływu pogoda wilgotność to psia mać nic... co zrobić jaki problem mały prąd...? świece(nie powinny)...? akumulo(nowy)...? śmierdzi bendiksem ale...? może coś doradzicie a jak mechanik podajcie jakiegoś w okolicy sosnowca.. pozdrawiam
gregor_gg Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 A czy przygasają kontrolki po tym cyknięciu? Może bendix blokuje. A może cewka padła (jak nie przygasają lampki).
egon@ Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Kolego a nie zawieszają ci się przypadkiem szczotki albo bendix, spróbuj stuknąć w rozrusznik gdy nie będzie chciał zaskoczyć i będziesz wiedział o co kaman.
Rekomendowane odpowiedzi