Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Odma z sharana podejdzie do a4 b5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie czy odma od sharana podejdzie do mojej a4 b5?

@ GALAXY SHARAN 1.9 TDI AFN 110KM @ ODMA SILNIKA 2 (2752133551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

albo ta?

SEAT IBIZA 1.9 1,9 TDI 99 110KM AFN odma (2712830273) - motoAllegro

Opublikowano

obie będą pasowały.

Opublikowano

ok dzieki :jerk:

Opublikowano

Ta bez separatora jest lepsza bo im mniej połączeń tym mniej wycieków a podłaczenie jest identyczne.Ale mam nadzieje,ze kupujesz nową a nie używaną bo używke masz w samochodzie.A to po latach kontaktu z olejem po prostu się rozszczelnia lub pęka.Nowa w zamienniku to ok 50-70zł za coś przyzwoitego co można założyć i nie pęka

Opublikowano

kupilem ta bez separatora nowa chyba zda egzamin bo stara sie rozsypala

Opublikowano

jak w orginale byl separator to ma byc po cos on tam jest prawda?najlepiej wywalic bo taniej

Opublikowano

racja, separator jest po to aby wywalany przez odmę olej zbierał się w separatorze i spływał z powrotem a nie wędrował do turbiny

Opublikowano

to czemu w 1z nie bylo separatora? :grin:

Opublikowano
jak w orginale byl separator to ma byc po cos on tam jest prawda?najlepiej wywalic bo taniej

:thumbup1:

Opublikowano

podjechac do aso kupic ta jedna rure dolna bo gorna moze zostac stara poniewaz feralny punkt naszych odm to laczenie blok odma i po problemie i masz orginal koszt prawie 100 pln

Opublikowano

dzwonilem do aso i co? 139 zlociszy za rurke od bloku silnika do separatora:facepalm:

---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

pierwszy lepszy sklep z czesciami i jest 45zlociszy oryginal i od reki

Opublikowano

gdzie ty dzwoniles:) ?zadzwon do poznania ja tam dałem 110 dokladnie bo teraz patrzalem na paragon 45 zlociszy orginal powiadasz:):polew:

Opublikowano
to czemu w 1z nie bylo separatora? :grin:

bo jak produkowali 1Z to nikt jeszcze nie wpadł na to aby zastosować separator... AFNy z początku produkcji też nie miały chyba tego separatora

Opublikowano

no i u mnie tez go nie bedzie heh nie ma kata nie ma egr i tez tego nie posiada:grin:

Opublikowano

apropo tej z filtrem - dobrze ze jej nie wziałes bo jest uszkodzona - otwor sruby do bloku silnika- jest skruszona.