johnnythebest Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie czy macie u siebie jakas przkrywke na filtrze przeciwpylkowym? Na zdjeciu zaznaczyłem w kółkach blaszki które mam na obudoie filtra i do niczego mi nie pasują a żadnej przykrywki nie miałem. Macie coś tam u siebie?? <br /><br />
Starsky Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Jest plastikowa rynienka którą się na tych blaszkach montuje. Wchodzi pod szybę i odprowadza wodę żeby nie zalewało filtra. U mnie też jej z jakiegoś powodu nie było i po deszczu woda dostawała mi się przez filtr w rezultacie zalewając dywan od strony pasażera. Gdybyś szukał, to z anglika nie pasuje, bo jest inaczej wyprofilowana. Coś takiego:
MATIUS Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 muszisz mieć tą rynienkę inaczej woda będzie sie lała do srodka dywanik pasażera momkry i za niedłgo wykończysz silnik dmuchawy szukaj rynienkl
johnnythebest Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Dzieki wielkie chlopaki za info, juz tak jezdze ponad rok <szok> No to musze gdzies na szrot pewnie uderzyc
Rekomendowane odpowiedzi