bebos Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam. Kilka dni temu zaświeciła się kontrolka silnika podpiąłem komputer "czujnik ciśnienia spalin". Czujnik wymieniony samochód pojechał do Niemiec. Po 1000 km zaczęła migać kontrolka świec żarowych. Wyłączyli samochód, a jak go ponownie odpalili to świeci się kontrolka silnika i samochód przeszedł w tryb awaryjny (słabo jedzie). Wiem, że głupio pytać co to może być, bo podstawa to komputer, ALE proszę o rade. Poradziłem im, żeby odpięli na noc aku, może znowu samochód przejedzie te 1000 km.
puchaty106 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Moze DPF trzeba wypalic tylko czy masz go u siebie.
bebos Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 A no jest, ale samochód w trasie jeździ ciągle i teraz Niemcy powinien się wypalić.
puchaty106 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 To tylko VAG prawde ci powie.
bebos Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 No wiem tylko samochód nie pod ręką . Mam nadzieje, że jakoś dojadą do Polski bo w Niemczech to niźle ich skasuja:D
puchaty106 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 15 euro ASO w niemczech tyle bynajmniej wzieli jak ja bylem tylko podpiecie pod kompa i ma wszytkie bledy.
bebos Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 Sami sobie poradzili. Odpinając AKU zauważyli, że klema minusowa jest luźna. Musiało coś mu się "pomylić", podobno jest już OK.
Rekomendowane odpowiedzi