kysy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Panowie nie mam pojęcia co to może być. Szyba boczna koło kierowcy kiedy opuszcze ja do końca drga na dziurach jakby o coś uderzała. Nie ma tego problemu jak ją podniose ale jak jest opuszczona na maxa to wali na dziurach aż strach. Nie jestem pewien co to może być. Bardzo prosze o pomoc
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tapicerkę sciągnij i się przejedż bez niej i sprawdzisz co gdzie?
MiruK Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 jak bezpiecznie ściągnąć tapicerke z drzwi kierowcy w B6 ? nacisnąłem otwieranie przy oblodzonej szybie icoś mi się z nią podziało,jakoś dziwnie lata, nie wiem jak się tam dostać żeby czegoś nie ułamać
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Panowie nie mam pojęcia co to może być. Szyba boczna koło kierowcy kiedy opuszcze ja do końca drga na dziurach jakby o coś uderzała. Nie ma tego problemu jak ją podniose ale jak jest opuszczona na maxa to wali na dziurach aż strach. Nie jestem pewien co to może być. Bardzo prosze o pomoc szyba jest mocowana na dwóch spinkach do podnosnika na bank masz jedna peknieta
Rekomendowane odpowiedzi