nowaks Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Koledzy mam taki problem, przypadkiem podczas wygłuszania bagażnika natknąłem się na małą niespodziankę...a mianowicie stoi woda w bagażniku z lewej zarówno jak i z prawej (z prawej w mniejszym stopniu). Jeszcze jedna ciekawostka z lewej strony na łączeniu podłogi bagażnika z podłużnicą jest mała dziurka... Czy jest to wynik niechlujnej naprawy? Czy jest jakiś domowy sposób, żeby się tym uporać? Pozdrawiam, a poniżej zamieszczam foto: <br /><br /> Przy okazji jeszcze pytanko, od czego może być ta niepodpięta wtyczka, zbliżenie na 3 zdjęciu, tak sobie leżała tam...
Lu-Gi Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Na poczatek weź to wyczysc do sucha, rozbierz bagażnik i kogos z lampa w nim zamknij, a drugi niech znewa z węża auto wodą od dachu i po tylnej klapie może uszczelka klapy nie leży albo gdzies masa uszczelniajaca pękła jezeli było coś klepane
MASATO Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 sprawdź uszczelkę lewej tylnej lampy, pewnie sparciała i stąd tam woda
marko367 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ta dziura to chyba standard bo u mnie też jest w tym samym miejscu
nowaks Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzięki panowie, spróbuje zamknąć kogoś w środku ale to chyba będzie musiało zaczekać do wiosny... A nie wiecie od czego może być ta wtyczka?
marko367 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 u mnie też zbiera się w tym miejscu woda i wczoraj zauważyłezm że to wina uszczelki tylko jeszcze nie wiem w którym miejscu przedostaje się
nowaks Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 A zbiera ci się z lewej strony tylko? Bo u mnie też z prawej też (przy sterowniku centralki), ale w dużo mniejszym stopniu, widać na zdjęciu takie zawilgotniałe po prostu. No a z lewej to gnój. :/
marko367 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 U mnie z prawej mam sucho ale uszczelka jest mokra
Rekomendowane odpowiedzi