piomac5 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam was wszystkich serdecznie. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4. Mam zamontowanie w aucie oryginalne radio i jest ono zakodowane. Model radia to: CC COMPACT CASSETTE. Proszę Was o jakieś podpowiedzi jak można je odkodować. Z góry wszystkim bardzo dziękuję i pozdrawiam. P.S Jesli nie wiecie jak to radio wyglada a chcecie mi w jais sposób pomóc to moge wysłac zdjecia tego radia na meila.
bolkobrody Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Masz wyciągnięte to radio?? Jak tak to powinien tam być numer zaczynający sie od: AUZ itd.... podaj mi go to spróbuje go odblokować.
wojtek123 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 koledzy kupiłem radio concert na cd zamontowałem no i wyświetla safe mam kod ale jak go wprowadzic pomocy
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3407.0
wojtek123 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 dzięki wielkie nie pomyslałem żeby tam zaglądnąć
Rekomendowane odpowiedzi