grzesiek883 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam Panowie Planuję trochę porzeźbić z moją laleczką, mam w niej silnik 1,6 i chciałbym zrobić wydech przelotowy tylko tak, żeby to miało sens i spełniało swoją rolę może mi podpowiecie jaka będzie najlepsza średnica, i jak mniej więcej to ugryźć
tomekhxc Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 pelen przelot ma sens jesli bys chcial isc w moc a raczej przy 1,6 i przelocie nic nie wydusisz,przy twoim motorze radzilbym jak juz chcesz sam wydech koncowy zmienic
grzesiek883 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 generalnie trochę o tym poczytałem i stwierdziłem że zmienię kolektor na 4-201 wytnę katalizator i tłumik końcowy wymienię tylko na jaki może macie jakieś swoje może z s4 dałby radę
MatUSh Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 wytnij kata i koncowy nic innego nie rób bo to nic Ci nie da z 1.6
grzesiek883 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 ok rozumiem wiec wytnę katalizator i zmienię końcowy tłumik tylko czy możecie mi coś polecić tj pytałem cza sprawdzi się wydech od s4 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- a co wstawić w miejsce kata
OLI_B5 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Na twoim miejscu spróbowałbym sprzedać auto i kupić z mocniejszym silnikiem i wtedy się bawic lub zrobić swap u siebie jesli reszta jest ok , bo na 1.6 szkoda kasy i zachodu:thumbdown:
MatUSh Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 wydech od s4 nie podejdzie do Twojego autka inne mocowania i ogólnie inny wydech jest Chyba ze chcesz sie bawic w spawacza Oprócz wyglądu i tak nic innego Ci to nie da no moze kunia dostaniesz jak wyjmiesz kata
tomekhxc Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a najlepiej daj jakis fajny koncowy mysle ze to w zupelnosci wystarczy:wink:
Rekomendowane odpowiedzi