szymeniu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam, zakładam stałe placówki za granicą które będą zajmowały się dystrybucją moich produktów. Poszukuję ludzi chętnych do współpracy którzy dopilnowaliby mi interesu. W związku z tym że w grę wchodzą duże pieniądze bardzo proszę o poważne potraktowanie. Delikatne nakreślenie tematu: -Sprzedaż i dystrybucja -Doradztwo -Wypożyczalnia Przede wszystkim kraje na które się nastawiam, oczywiście mam tam klientów, ale w tej chwili chodzi o założenie stałej placówki bo nie wszystko da się ogarnąć z PL: - UK obsługuje (całe wyspy wiadomo) - Niemcy i Dania - Skandynawia bardzo duzy rynek przynajmniej 2 placówki (Norwegia, Szwecja, Finlandia) - Austria i Szwajcaria - Włochy - Francja (Francuska część Belgii) - Holandia (obsługiwałaby niderlandzką część Belgii) - Hiszpania i Portugalia Zapraszam do dyskusji i w razie szczegółów na PW. Jeśli chodzi o kwestie finansowe bo to pewnie każdego zainteresuje, to sprawa wygląda tak że ja ponoszę wszystkie koszty uruchomienia, potrzebuje osoby która zajmie się sprzedażą i przypilnuje logistyki. Oczywiście otrzyma ode mnie w zależności od wielkości wolumenu sprzedaży odpowiedni procent od obrotu, zapewniam że są to europejskie stawki Pozdrawiam Szymon
Tzieland Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Kolego może podasz jakieś szczegóły? O co dokładnie chodzi? Co trzeba robić? Jakie zarobki? Czy jest jakaś podstawa + % od obrotu? W jakim stopniu pomagasz w rozkręceniu placówek? Na jakiej zasadzie te placówki będą działały? bo jak na razie to mało powiedziałeś
szymeniu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Powiem tak trzeba się biegle porozumiewać w języku kraju w którym chciałbyś współpracować, i najlepiej przebywać tam na stałe. Reszta to kwestia szkolenia z zakresu produktów i to wszystko. Jeśli chodzi ot czym trzeba handlować i jakie warunki to zapraszam na PW. Tak na forum nie chcę poruszać kwestii finansowych ani rozdmuchiwać tego czym się zajmuję, jeśli ktoś chce mieć pojęcie to podam stronę gdzie można zobaczyć podobne do moich Fortal.fr : échafaudages et échelles pour l'industrie Drabiny półprofesjonalne KRAUSE Systems - drabiny i rusztowania Instant UpRight - Quality & Strength You Can Trust Welcome | Relax. It's an Altrex. wszystko to co jest w zakładkach produkty. Oczywiście jestem producentem A co do rozkręcania to ja daję cały materiał i opłacam koszty utrzymania, magazynów i biura potrzebuję tylko lojalnych ludzi którzy tego przypilnują.
Rekomendowane odpowiedzi