Andrew7771 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam. Po pewnym czasie wracam z problemem i zapytaniem. Otóż, ucieka mi płyn ze zbiorniczka, co ciekawe nie podczas jazdy tylko po zgaszeniu auta znika ok centymetr, ale nie zawsze, zauwazylem maly wyciek w trójniku za głowicą, ale nie wydaje mi sie by tamtędy on tak szybko uciekał. Po pozostawieniu samochodu z tydzien po otworzeniu maski to już tego płynu nic nie ma w zbiorniczku Korek wymieniałem, nie pomogło. No chyba że jakiś dupny ten zamiennik mi dali tego korka. Jakies pomysły, propozycje ... Czy uszczelka pod głowicą może dawa takie objawy ? by wyrzucac płyn ale na unieruchomionym silniku ... ?
Andrew7771 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dziś wymieniam płyn chłodniczy, więc to na pewno będę musiał zrobic
rafal9119 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 u mnie tez czasami lubi sobie wyrzucic plyn ale po odpowietrzeniu jest ok
Simon Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sprawdź na nagrzanym silniku jak twarde masz węże...na włączonym silniku.
Rekomendowane odpowiedzi