Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przeguby- pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam problem w ciągu 2 lat wymieniłem juz 3 komplety przegubów zewnetrznych i x osłon. Przeguby to 2 komplety lobro (kupione w sklepie) i ostatnio jakis hinczyk. Padają ponieważ peka osłona a ja nie zauważe na czas. Czemu one tak czesto pekaja? 2 razy wymieniłem sam ( chyba nie ma tu co spiep....) a kolejne juz na warsztatach. Czy te częsci to jakiś szajs czy może jest cos czego nie wiem?...

Opublikowano

A duzo smaru dwałes do srodka??A osłony gumowe trzeba bardzo dokladnie i w sowich miejscach scisnac tymi opaskami żeby sie tam nic nie dostawało do srodka ani żeby guma sie eni wykrecała podczas jazdy...ja tak miałem że przy duzych skretach zawijało mi gume do srodka.powodem było zassane powietrze.Wowczas trzeba odkrecic jedna opaske i wyprosowac oslone gumowa:)

Opublikowano
  • Autor

Sam montowałem i pekały i to zawsze w srodku gdzieś . Myslałem ze cos robię źle (w sumie nie ma co tu spiep....) i oddałem na warsztat i jest to samo. Smaru tyle ile było w tubce. Nie ma mowy o jakimś nie docisnieciu opaski czy kręceniu sie osłony. Także już nie wiem. Gumy do środka też nie zwija...