dwielgat Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 (B5). na dzień dobry: problem z turbiną a właściwie z podciśnieniem do sterowania oraz BARDZO głośna praca zimnego silnika. a zapomniałem powiedzieć ze jest to automat,więc możecie sobie wyobrazić ten "zgiełk, rumor,stukot i.t.d." podczas porannego startu. Moje pytanie brzmi: jak sobie z tym poradzić a morze to jest normalne? Poprzedni właściciel mówił że robił rozrząd przed sprzedażą, boje się że mu się ząbek przestawił, czy może to być przyczyną tego hałasu? A chodzi naprawdę jak traktor............ TUTAJ SIĘ TYLKO WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filtry_gdansk Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczy. Z uwagi na coraz większą liczbę naszych klientów w sklepie w Oliwie z Forum a4 jak również nasz sponsoring w przypadku imprez AUDI w naszym regionie stwierdziłem że warto zarejestrować się na Waszym forum i w razie co służyć wiedzą i pomocą. Dodatkowo pragnę wspomnieć że osobiście posiadam Seata Leona z silnikiem ASV więc w razie co będę liczył na Waszą pomoc bo z pewnością rozwiązania są zbliżone a nawet identyczne. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi