Cuber Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam wszystkich, już od jakiegoś czasu posiadam audi A4 B5 2.6 Quattro. W końcu postanowiłem dołączyć do klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2290 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Zakupiłem nowe auto jest nim Audi A4 B6 Avant 2002r :D 1.9 TDI niestety już odkryłem mały problem (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futek Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam, jestem od niedawna posiadaczem A4 B5 1.6 AHL rocznik 1999. Zamieniłem wysłużoną już Audi 80 na coś lepszego (mam nadzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecz0 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam wszystki i milo mi że mogłem dołączyć do grona właścicieli audi a4 miałem niedawno jeszcze a3 ale teraz zapragnołem a4.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi