mkmck Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Cześć wszystkim. Ale tu u Was schematycznie jest heh Mam na imię Michał, jestem spod Warszawy. Wpadłem na forum, bo jestem przed zakupem samochodu. A chciałbym Audi Mam nadzieję, że znajdę pomoc w wyborze. Jakby ktoś mógł mi podpowiedzieć, gdzie mogę zadawać ewentualne pytania przed zakupem, byłbym wdzięczny Pozdrawiam
moniaaa_l Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam mam na imię Monika i od jakiegoś czasu jestem użytkowniczką Audi A4 B5 Avant 1.9 AFN . Na forum zawitałam w celu uzyskanie szerszej wiedzy na temat posiadanego auta. Pozdrawiam:wstydliwy:
kaszana32 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Cześć, posiadam a4 b6 avant, srebrną. Mam nadzieje znalezć tu kogoś chętnego do pomocy;)
mirasekw Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam wszystkich,mam na imię Mirek,posiadam samochód audi a4 b6 z 2002 roku o pojemności 1.9 tdi (130KM) sedan,mieszkam w Jaworznie około 20 km od Katowic,pozdrawiam wszystkich:) Mirek:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi