angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
reikeb Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich manniakow audi a4 Wlasnie uzbieralem odpowiednia sumkie pieniedzy i mam zamiar kupic audi a4 b5 jakas z koncowki rocznika Zarejestrowalem sie na tym forum zeby troche poczytac o tym samochodzie ale jak narazie slyszalem o nim same pozytyw a szczegolnie co do blacharki ktora posiada bardzo dobry ocynk, no i ze jest malo awaryjna, oprocz przedniego zawieszenia ktore nie jest za bardzo dostosowane do naszych "wspaniałych" polskich drog. W tak wogule jestem z warszawy, mam 21 lat i mam na inie Marek Interesuje sie nocnymi wyscigami, car audi i lekkim tuningiem( ze smakiem) samochodow. Dla zorientowanych czesto bywam we czwartki i niedziele na cargo,U i eSce Pozdrawiam
marcin_szostak Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Siemka Wszystkim . Jestem z okolic wawy . Zamierzam kupic :slina:A4 B5 na początku września jadę po nią do Szwajcarii . Będzie to 2.8 V6 . Pozdrawiam Wszystkich.
saba Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 mam 14 i mam nadzieje ze znajde tutaj przydatne informacje pozdrawiam
kriskarp Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich pasjonatów A4-kółek. Pochodzę z Podkarpacia obecnie mieszkam na Śląsku. uzupełnij profil
grzegorz3miasto Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 [trójmiasto]Witam wszytskich
mxx_rs Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy A4-ek. Obecnie szukam takiego wozidła w związku z czym pozwoliłem sobie się tu zarejestrować coby zdobyć trochę cennych informacji na temat zakupu takiego auta. Pozdrawiam Maciek, W-wa
Rekomendowane odpowiedzi