kisiodefekt Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszystkich! Nazywam się Krzysiek i jestem ze Szczecina. Obecnie współpracuję z A4 B6 Avant 1.9TDI (96kW) 2003r. A 4 kółka kocham od gówniarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir77 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir77 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jestem z Sosnowca mam na imię Mirek i posiadam Audi A4 B8 Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exterib Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszystkich posiadaczy audiczek. Jestem właścicielem srebrnej a4 z 95roku 1.8 ADR kupionej rok temu z oryginalnym przebiegiem 121 tys. km Nakręciłem już z 16tys. i narazie poza zapchaną odmą po zimie nic się odpukać nie dzieje. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuman Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Na imie mam Mateusz,mieszkam w Hameln,posiadam audi B7 3.0 Tdi,pozdrawiam....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechula Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzaw Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszytskich Bartek, Suwałki, woj.podlaskie. Od jakiegoś czasu przegladam, forum.Z wielkim zaciekawieniem stram sie przegladac wiekszość tematów o b6 a to wszystko po to, ponieważ planuje zakup a A4 b6. Mam nadzieje, że uzyskam oczekiwane odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szila Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Siema nazywam się Kamil. Jestem ze Świetochłowic i posiadam elegancką A4 99r 1.8 Avant;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi