Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy :hi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Poruszam się nieśmiertelną A4 B5 1.6 ADP z 1995r. Użytkowanie tego auta pokazało mi, że dosyć rozsądne, wyczulone i w miarę zapobiegawcze podejście do wszelkich awarii (nie mówiąc o fakcie, że ten akurat silniczek nie grzeszy skomplikowaniem :) ) pokazuje, że mimo wieku pojazdu i przebiegu, auto potrafi się odwdzięczyć naprawdę niezawodnością i długowiecznością (czasem mam wrażenie, że to auto służy z radością :), bo w końcu jako zdrowe zostało zaprojektowane do poruszania się, a nie stania w garażu z powodu bardzo poważnej awarii w wyniku niechlujstwa i niedbalstwa w serwisowaniu..). W porównaniu z nieco nowszymi pojazdami (nie tylko audi) pokazało mi też, że niestety podejście konstruktorów i projektantów do aut tej samej serii na przestrzeni np. 10 lat nieco się zmienia w wyniku polityk koroporacyjnych (co do serwisu, gwarancji i żywotności), "lean manufacturing", "lean engineering", optymalizacji i odchudzania konstrukcji i innych gówien :/

Konto jednak nie założyłem tylko dla chęci bezinteresownego poszerzenia mojej wiedzy z zakresu użytkowania a4 :P

Mimo tego, co na wstępie, planuję zakup b7 z silnikiem 2.7tdi lub 3.0tdi (ok, pewnie część powie, że ok., kolejny gościu, który został oczarowany niskim spalaniem, wysoką mocą i momentem obrotowym diesli i pewnie jeszcze chce z przebiegiem 160 tys. i za niską cenę. Nie. O wyborze tych jednostek zadecydowały inne względy, a pieniędzy nie mam zamiaru wydać mało i liczę się z poważnymi kosztami, które mogą wystąpić w trakcie użytkowania- z tego powodu liczę na ciekawe posty lub pomoc w niektórych sprawach).

Pozdrawiam,

PAwelr88.

Opublikowano

:siema::hi:

Opublikowano

Witamy :hi:

Opublikowano

Opublikowano

Siema, mam na imię Dawid i mieszkam w okolicach Świecia. Na co dzień jeżdżę Seatem Cordobą, ale planuję wymianę na A4 B8 2.0TDI. Stąd też na pewno będę miał dużo pytań odnośnie tego modelu. Z marką mam już w pewnym stopniu do czynienia bo posiadam 80 B2 84'. http://www.directupload.net/file/d/3745/xkej2fxp_jpg.htm

Każde witam wszystkich ;)

Opublikowano

Opublikowano

:siema::audi::a4fan::hi:

Opublikowano

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

właśnie stałem sie właścicielem czarnego avanta i mam nadzieje na miłe chwile z Wami i z nim...

Moje rejony to Rzeszów i okolice...

Pozdawiam.....

Opublikowano

:a4fan::hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.