Hugo Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Admnsz Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Witam wszystkich nazywam się Adam pochodzę ze Szczytna woj. WARMIŃSKO-MAZURSKIE. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Czarek99 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Siemka wszystkim zaglądającym na forum mam na imię Czarek mieszkam pochodzę z okolicy Łęczycy spod Łodzi. Na forum trochę się już udzielałem ale jakoś nie było okazji się przywitać.
Hugo Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Piotr-Edmcm Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Witam wszystkich nazywam się Piotr jestem z Pruszkowa woj.Mazowieckie, pozdrawiam wszystkich na forum ?
carlosmmz Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Węgrów, Audi A4 B6 Avant Sline 1.8T BEX Mam na imie Daniel i jestem tu nowy
arczello Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Witam wszystkich klubowiczów i klubowiczki Jestem Arczi ze Zduńskiej Woli ,woj.Łódzkie Dzięki serdeczne za przyjęcie Mnie do grona rodziny oooo Audi
Wolfbrigade Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Cześć Panowie, Rocznik 1980, pierwsze auto Fiat Uno na gaz... 33KM. Astra I -> Astra II -> Astra III -> Octavia -> Superb ... Czas na zmiany. Myślę nad A4 Avant i dlatego tu się pojawiam. Mam nadzieję na Wasze wsparcie!
H4NNIB4L Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Witam wszystkich! Województwo dolnośląskie. A4 B6 3.0 ASN Quattro S-Line ☺️
Hugo Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kashtan Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Witam Klubowiczów ,Wczoraj przyjąłem pod skrzydła 4 pierścienie A4B8
Hugo Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Karol1209 Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Witam wszystkich, Kilka dni temu po kilku przygodach z "japończykami" postanowiłem nabyć swoje pierwsze audi, konkretnie at b6 z 2004 roku. Mam nadzieję że zdobędę tu kilka cennych informacji na temat użytkowania tego auta.
ActiV Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Witam! Zaczynam swoją przygodę z niemiecką motoryzacją. Po długich rozterkach która niemiecką markę wybrać, postawiłem na audi, a dokładnie a4 b6 1.8T bfb. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi