Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć. Mam na imie Darek, mieszkam w Glasgow, i od miesiąca jestem w posiadaniu audi a4 z 2018 roku.

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum. Mam na imię Bartek, pochodzę z okolic Działdowa (warmińsko-mazruskie) i jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 i A4 B7 :)  Nadszedł czas i na mnie, aby rozwinąć skrzydła i zaczerpnąć wiedzy od kolegów z forum jak i się podzielić swoimi doświadczeniami. Dzięki i pozdrawiam wszystkich! :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

i Pozdrawiam :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

tak w skrócie. 
Na imie mam Piotr, jestem ze Śląska.
śmigam A4 b5 1.8T 150km AEB.
autko od roku w moich rękach, nabiłem się na minę jak to bywa ale powoli autko dochodzi do siebie :)
liczę, że moja wiedza się tu przyda a także, Wy udzielicie mi waszej :D :) Pozdrowionka dla was:) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich

Opublikowano

,,,

Opublikowano

dziękuję i również Pozdrawiam

Opublikowano

Witam , Piotr Sląsk audi a3 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam mam na imię Marcin mieszkam w Kujawsko-pomorskim moje auto to: Seat Exeo 1.6 MPI Sedan 2009r.

Edytowane przez johny0512

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dziekuje:thumbup1:

Opublikowano

Razem z A3 witamy wszystkich forumowiczów, dzięki za przyjęcie! ?

IMG_20201103_181022.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.